Bekijk nu uw favorieten.
Foto De Bruijn Auto's B.V.

De Bruijn Auto's B.V.

Kikkertweg 13, 1521 RE WORMERVEER

Openingstijden

Over ons

De Bruijn Auto's is een onafhankelijk autobedrijf dat al 25 jaar in de zaanstreek is gevestigd. De Bruijn auto's is: Service, Sterk in elk merk, Ruime keus. 100 Occasions, Gegarandeerd weinig kilometers. De aanschaf van een auto start in het huidige digitale tijdperk bijna altijd met een zoektocht op internet. Voordat onze auto’s op internet gepubliceerd worden, krijgen ze in onze eigen werkplaats een uitgebreide technische keuring en worden ze van binnen en van buiten gepoetst. Bij de verkoop van een auto komt voor ons veel meer kijken dan enkel de deal sluiten. Een goed ontvangst van de klant , een duidelijk verhaal over de auto , goede afspraken voor wat betreft rijklaar maken, garantie en de juiste nazorg bieden, zijn voor ons zeker net zo belangrijk. Mocht een van onze auto’s uw interesse gewekt hebben dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje in onze showroom te komen nemen, de koffie staat altijd klaar.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Cor van de Haar

Vandaag 22-11-2019 onze Fiat 500 opgehaald in Wormerveer. Vorige week de auto gekocht en goede, rustige uitleg over de auto en de reële rijervaringen van een fiat gedeeld. Auto zag er prima uit met weinig kilometers en nadat we hadden aangegeven dat we geen inruil hadden kregen we als korting de afleverkosten. Voor ons een goede deal. Vanmorgen de auto opgehaald en stond al keurig klaar. Verkoopmedewerker legde alles rustig uit en aangegeven dat de auto een volledige Apk-keuring had ondergaan en dat er 2 nieuwe voorbanden op waren gezet en bougies en remblokjes vervangen. We kunnen weer een vol jaar vooruit met de APK. Echt keurig netjes gedaan en geholpen en voor ons een zeer betrouwbare aflevering waar we heel blij mee zijn. We hopen nog vele jaren van deze leuke auto te kunnen genieten.

22.11.2019

mireille

wij kwamen voor 1 auto kijken. Doordat onze indruk meteen al goed was op t eerste gezicht en klein gesprekje gehad te hebben, zagen we ook voor onze dochter nog wat leuks staan. Paar keer heen en weer geweest om te kijken maar ieder bezoek was zeer netjes. Ze (in dit geval Han) pushen je niet maar proberen echt om er samen uit te komen. Uiteindelijk dus gekeken voor 1 auto maar hebben er 2 gekocht. Goed gevoel bij het bedrijf, dat vind ik erg belangrijk! nu blij in de rondte met 2 auto s en ga volgende keer zeker als eerste bij hun kijken!

23.10.2019

Alexander

Vandaag gebeld over een vraag over een auto die daar staat . Netjes te woord gestaan en m,n vragen beantwoord eigenaar nam de tijd en dat was precies wat je op dat moment er van verwacht toppie Ook netjes dat hij de auto voor ons vast houd die we eind van de week gaan bekijken Gr alexander

22.10.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Inkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

De Bruijn Auto's B.V.

Dennis de Bruin

Kikkertweg 13
1521 RE WORMERVEER
www.debruynautos.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie