Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

57 beoordelingen

4,5

57 Reviews

Ruud

In het voorjaar ford focus gekocht.zeer ontspannen bedrijf geen opdringerige verkopers en nemen uitgebreid de tijd. Auto netjes afgeleverd door de verkoper Han. had laatst een klein probleem en is heel netjes en zonder kosten door hun hele leuke monteur opgelost.wat een top bedrijf.

Cor van de Haar

Vandaag 22-11-2019 onze Fiat 500 opgehaald in Wormerveer. Vorige week de auto gekocht en goede, rustige uitleg over de auto en de reële rijervaringen van een fiat gedeeld. Auto zag er prima uit met weinig kilometers en nadat we hadden aangegeven dat we geen inruil hadden kregen we als korting de afleverkosten. Voor ons een goede deal. Vanmorgen de auto opgehaald en stond al keurig klaar. Verkoopmedewerker legde alles rustig uit en aangegeven dat de auto een volledige Apk-keuring had ondergaan en dat er 2 nieuwe voorbanden op waren gezet en bougies en remblokjes vervangen. We kunnen weer een vol jaar vooruit met de APK. Echt keurig netjes gedaan en geholpen en voor ons een zeer betrouwbare aflevering waar we heel blij mee zijn. We hopen nog vele jaren van deze leuke auto te kunnen genieten.

mireille

wij kwamen voor 1 auto kijken. Doordat onze indruk meteen al goed was op t eerste gezicht en klein gesprekje gehad te hebben, zagen we ook voor onze dochter nog wat leuks staan. Paar keer heen en weer geweest om te kijken maar ieder bezoek was zeer netjes. Ze (in dit geval Han) pushen je niet maar proberen echt om er samen uit te komen. Uiteindelijk dus gekeken voor 1 auto maar hebben er 2 gekocht. Goed gevoel bij het bedrijf, dat vind ik erg belangrijk! nu blij in de rondte met 2 auto s en ga volgende keer zeker als eerste bij hun kijken!

Alexander

Vandaag gebeld over een vraag over een auto die daar staat . Netjes te woord gestaan en m,n vragen beantwoord eigenaar nam de tijd en dat was precies wat je op dat moment er van verwacht toppie Ook netjes dat hij de auto voor ons vast houd die we eind van de week gaan bekijken Gr alexander

Willem

VW T-Roc gekocht. Zeer netjes afgehandeld volgens afspraak.

M Bruys

In mei 2018 een Audi A4 gekocht bij De Bruyn. Na ruim een jaar, kan ik de balans opmaken in de vorm van een review. Ik kende het bedrijf niet en ben afgegaan de recensies. De Bruyn gaf een faire inruilprijs voor mijn wagen en al snel hadden we overeenstemming. De Audi is perfect en werd in prima staat afgeleverd. Alle afgesproken zaken waren uitgevoerd (poetsen, lak bijwerken, nwe voorbanden, klein onderhoud, etc). Tot op heden (20K kilometer) geen problemen en ook bij de VAG garage hebben ze geen onregelmatigheden geconstateerd. Ik ben dus zeer tevreden over de aanschaf van mijn gebruikte Audi A4 bij De Bruyn.

B de Visser

Vanuit Twente interesse getoond in een citroen C4 Picasso . Zowel telefonisch als persoonlijk een heel plezierig contact gehad met Han. Eerlijke voorlichting gekregen en kreeg aangeboden dat deze auto geheel vrijblijvend kon worden gereserveerd. Proefrit gemaakt en de aankoop is tot volle tevredenheid afgewikkeld en alle afspraken zijn correct nagekomen. Dit adres kan ik volmondig bij iedereen aanbevelen. TOP !!

Nick Koekenbier

Wat een topservice . Bijna twee jaar geleden een VW tiguan gekocht. Auto bij ander bedrijf in onderhoud. Nu een klein probleem welke onvindbaar was. Ik mocht de auto bij de bruijn achterlaten . Gratis vervangend vervoer en ze doen er alles aan het probleem Te verhelpen . Vandaag auto opgehaald en hoefde ook niks te betalen. Volgende auto zeker weer bij dit bedrijf !

Nervin

Maand geleden audi a3 gekocht. Nette mensen geholpen door Marco met goed uitleg en veel vertrouwen en zonder enige haast tot de laatst geholpen. Was prettig daar auto kopen .

Leon Janssen

Eind Augustus 2018 een 308 SW gekocht. Na een maand bleek de Arico niet meer te werken. Afspraak gemaakt en een leenauto stond klaar. De condensor bleek kapot en er werd heel veel moeite gedaan om alles zo snel mogelijk weer in orde te maken. Ook werd er rekening gehouden met het feit dat ik van ver moest komen. Alles werd keurig onder de Bovag garantie vervangen. Zelfs mijn banden achter die beide langzaam leegliepen door spijkers erin, werden GRATIS gerepareerd. Echt een TOP bedrijf die hun afspraken TOP nakomen. De keuze om helemaal vanuit Sittard (210 km) naar Wormerveer te rijden om een auto te kopen, is zeker de moeite waard geweest.