Bekijk nu uw favorieten.
Foto Family Cars

Family Cars

Sijsjesbergweg 4, 1105 AL AMSTERDAM

Over ons

Family Cars het autobedrijf om uw auto te kopen en/of te laten onderhouden. Al ruim 18 jaar actief in de autobranche en een bedrijf waarbij eerlijkheid en betrouwbaarheid vanzelfsprekend is. Ook als u uw auto niet bij ons heeft gekocht bieden wij u graag onze topservice! van onze top werkplaats aan. En natuurlijk ook als u uw auto bij ons koopt kunt u op onze topservice rekenen!!

Reviews

Danny

Nadat ik altijd bij de dealer het onderhoud van mijn jonge BMW heb laten doen. Ben ik nu naar Family Cars gegaan wat een verschil ! Deze mensen hebben vakkennis en zijn zeer klant vriendelijk echt specialisten. Ga zo door die sterren hebben jullie dubbel en dwars verdient!

14.09.2020

Ruud

dit bedrijf hoort op nummer 1 in de top 100 te staan, ik had gebeld dat ik even langs kon komen en voor een auto en die hadden ze bij aankomst in de showroom ( spic en span) klaar staan . de verkoper kwam naar mij toe en werd heel vriendelijk ontvangen en vakkundig alles uitgelegd , na een proefritje zijn we natuurlijk met een kop koffie tot een overeenkomst gekomen. en 01-09-2020 kan ik de auto ophalen de auto werd eerst nagekeken op eventuele gebreken en er moest nog een trekhaak onder gezet worden. . al met al, dit bedrijf en de verkoper niet te vergeten zal ik iedereen aanbevelen.!!! het ziet er ook zeer verzorgd uit allemaal. R. B Harlingen

31.08.2020

Danny

Geweldige service werd direct geholpen duidelijke uitleg en alles gedaan volgens afspraak auto rijd weer als nieuw

25.08.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
DEKRA Occasion label
Financiering & verzekering
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Family Cars

- -

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie