Bekijk nu uw favorieten.

91 beoordelingen

4,7

91 Reviews

Danny

Nadat ik altijd bij de dealer het onderhoud van mijn jonge BMW heb laten doen. Ben ik nu naar Family Cars gegaan wat een verschil ! Deze mensen hebben vakkennis en zijn zeer klant vriendelijk echt specialisten. Ga zo door die sterren hebben jullie dubbel en dwars verdient!

Ruud

dit bedrijf hoort op nummer 1 in de top 100 te staan, ik had gebeld dat ik even langs kon komen en voor een auto en die hadden ze bij aankomst in de showroom ( spic en span) klaar staan . de verkoper kwam naar mij toe en werd heel vriendelijk ontvangen en vakkundig alles uitgelegd , na een proefritje zijn we natuurlijk met een kop koffie tot een overeenkomst gekomen. en 01-09-2020 kan ik de auto ophalen de auto werd eerst nagekeken op eventuele gebreken en er moest nog een trekhaak onder gezet worden. . al met al, dit bedrijf en de verkoper niet te vergeten zal ik iedereen aanbevelen.!!! het ziet er ook zeer verzorgd uit allemaal. R. B Harlingen

Danny

Geweldige service werd direct geholpen duidelijke uitleg en alles gedaan volgens afspraak auto rijd weer als nieuw

Ton

mooie showroom, makkelijk bereikbaar, prettig geholpen, goede sfeer.

Hans

Werkplaats is uitermate kundig en zeer serieus!!

Cees

Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen.

Ronald

Alles was top.

Edward

Makkelijk via de app en meteen een bevestiging, anders een dag later.

Machiel

Ik ben hier prima, vriendelijk en snel geholpen aan een Peugeot 807. Voor nog geen € 3.000 hield ik natuurlijk wel rekening met wat extra werkzaamheden, en die bleken er ook te zijn. Bij de Peugeot-dealer was ik nog eens € 3.000 kwijt om alle zaken op niveau te brengen (waaronder vervangen van de distributieriem, dus dat is al een forse kostenpost), waarvan er enkele wel in het oog hadden moeten of kunnen springen. Maar goed, dat risico neem je natuurlijk in deze prijsklasse. Als ik meerdere jaren tevreden in deze auto kan blijven rijden, is het het mij waard.

Arwin, Solva Peo

Goede koffie, goede leenauto, snel ingepland en snel gerepareerd, thnx!