Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Feijts Auto’s is een gerenomeerd autobedrijf dat sinds 1954 is gevestigd aan de Rijksweg 55a te Reuver (Limburg) en is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van jonge gebruikte auto’s, met weinig kilometers, schadevrij en meestal van 1e eigenaar. U bent van harte welkom!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Ad

Prima bedrijf eerlijke hardwerkende mensen. Staan voor de auto\'s die ze te koop hebben. En nog gezellige mensen ook.Die nog tijd voor je hebben.

26.09.2018

Jo

We kochten voor de eerste maal een mercedes bij Feijts auto\'s met garantie. We werden fijn en deskundig geholpen door verkoopmedewerker Bas. De garage houdt zich bovenmatig aan de gemaakte garantieafspraken. We hadden vaak wat problemen met hardnekkige ESPmeldingen tijdens het rijden. Dit is ondanks de ruime overschrijding van de garantieperiode door Jos Feijten met zijn deskundig personeel verholpen. Petje af voor dit bedrijf. We bevelen deze garage bij iedereen aan. Wat ze beloven doen ze ook.

20.09.2018

Wim

Wij kochten voor de tweede x 1 Mercedes bij Feijts auto\'s en zijn al meer dan 10 jaar heel tevreden over de service van de firma Feijts, echt heel speciaal in het bijzonder van klant vriendelijkheid van Bas.

15.07.2018

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Feijts Auto's B.V.

Hossein Kacimi

Rijksweg 55a
5953 AB REUVER
www.feijtsautos.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0012:30Uur
13:30
18:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie