Bekijk nu uw favorieten.
Foto Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto's B.V.

Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto's B.V.

Revalstraat 12, 7418 BJ DEVENTER

Openingstijden

Over ons

Grouwstra Auto’s is sinds 1991 een begrip in de regio Deventer. Wij zijn begonnen in Schalkhaar aan de Oerdijk en verhuisden op 1 april 2003 naar het schitterende pand aan de Maagdenburgstraat, direct gelegen aan de snelweg A1 bij Deventer-Oost. Sinds 2009 bieden wij Saab-bezitters de mogelijkheid om het onderhoud en de reparaties aan hun auto’s bij ons bedrijf Saab Service Deventer te doen.U kunt bij ons terecht voor aanschaf en leasing van alle merken auto’s, zowel nieuwe als gebruikte. In onze ruime showroom treft u diverse occasions aan in alle prijsklassen.In onze professionele werkplaats kunnen onze goed opgeleide monteurs u helpen met uw APK-keuring, aircoservice, ruitschadeherstel, onderhoud, garantie, verzekeringen, autobanden, uitlijnen en uitlezen van motorstoringen. U bent altijd van harte welkom bij Grouwstra Auto’s. De koffie staat voor u klaar!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Andre

Onlangs kocht ik bij Grouwstra in Deventer een andere auto. Omdat ik niet naast de deur woon, heb ik van tevoren even gebeld om te vragen of de auto nog beschikbaar was en of de auto tot mijn komst gereserveerd kon worden zodat ik niet voor niks zou komen. Ik kreeg een uiterst vriendelijke verkoper aan de telefoon en hij gaf aan de auto voor mij vast te houden. Bij aankomst een lekkere kop koffie gekregen en gelijk ingestapt om de proefrit te maken. Proefrit naar wens, dus aan tafel bij verkoopadviseur Daan Veenendaal. En na 20 minuten was de deal rond. Ik ben goed geholpen en reed met een brede glimlach op mijn gezicht terug naar huis. Helaas ging het na 25 kilometer toch mis. Het motorstoringslampje ging branden. Direct met dhr. Veenendaal gebeld en het verhaal uitgelegd. Ik kon gelukkig doorrijden, maar ze wilden wel dat ik even terugkwam om het zeker voor het onzekere te nemen. Bij aankomst is de auto direct de werkplaats in gegaan en is er diagnose gesteld. Het bleek uiteindelijk te gaan om een defecte bobine. De bobine is vervangen en als service zijn er ook nog 6 nieuwe bougies in gekomen. Alles keurig opgelost en weer met een goed gevoel huiswaarts gegaan. Bedankt voor de fijne service mannen! Als deze weer aan vervanging toe is, kom ik graag weer bij jullie!

07.09.2020

Jeroen Janssen

altijd een eerlijk advies voor aanschaf auto of reparatie ben al meer dan 20 jaar een tevreden klant. echte ouderwetse service auto word thuis opgehaald en weer terug gebracht ( zelfs gewassen ). klasse mannen ga zo door!!!!!!!!

04.09.2020

Tim

VW Caddy aan ons verkocht als Goed onderhouden auto. Na de eerste dag bleken er een aantal onderdelen die zelfs volgens hun juist vervangen waren defect te zijn. Tevens zijn hier nog andere hoge kosten uit voort gekomen. -Koppeling + drukgroep -2 massa vliegwiel -Waterpomp was gekit en lekte tevens. -Beginnende lekkende koppakking. -Veer van Versnellingpook -Krukaspakking -Multiriem -Slot van zij, schuifdeur. In het beginstadium zou het alleen om de koppeling te gaan waarvan Grouwstra een deel heeft meebetaald. Nu er grotere andere mankementen bleken te zijn is het bedrijf opeens niet thuis. Willen steeds overleggen, willen terug bellen maar niets gebeurd. Ook is de ene medewerker van mening dat het opgelost moet worden maar de andere weer totaal niet. We geven de moed in middels op. Grouwstra echt nooit meer. Het lijkt een leuk en net bedrijf. Maar als je eenmaal wat hebt gekocht zijn ze niet meer thuis. Achteraf krijgen we verteld dat we een zogenaamde ''handels prijs'' hadden gekregen. Maar bij rondkijken naar soortgelijke autos blijkt deze prijs ruim 1000,- te hoog te zijn. Ook hebben we ervaren dat er nog een meningsverschil tussen een koper en Grouwstra was op het moment van onze aankoop. Wij hebben toen Grouwstra de voordeel van de twijfel gegeven maar helaas.

29.08.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Huurauto's
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Werkplaats

Contact

Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto's B.V.

P. Klunder

Revalstraat 12
7418 BJ DEVENTER
www.grouwstra.nl
Openingstijden

Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto's

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto's

Contact

Toon minder contactpersonen

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie