Bekijk nu uw favorieten.

477 beoordelingen

4,2

477 Reviews

Carla

Roy is een verkoper die rust uitstraalt en de klant tevreden stelt. Hij verplaats zich op een fijne manier in de behoeften van de klant zonder de klant hier in te pushen. Zijn ontspannen en rustige benadering heeft ons erg op ons gemak gesteld. Wij zijn erg tevreden. Zijn benadering is voornamelijk om de klant tevreden te stellen. Dank je wel Roy.

Andre

Onlangs kocht ik bij Grouwstra in Deventer een andere auto. Omdat ik niet naast de deur woon, heb ik van tevoren even gebeld om te vragen of de auto nog beschikbaar was en of de auto tot mijn komst gereserveerd kon worden zodat ik niet voor niks zou komen. Ik kreeg een uiterst vriendelijke verkoper aan de telefoon en hij gaf aan de auto voor mij vast te houden. Bij aankomst een lekkere kop koffie gekregen en gelijk ingestapt om de proefrit te maken. Proefrit naar wens, dus aan tafel bij verkoopadviseur Daan Veenendaal. En na 20 minuten was de deal rond. Ik ben goed geholpen en reed met een brede glimlach op mijn gezicht terug naar huis. Helaas ging het na 25 kilometer toch mis. Het motorstoringslampje ging branden. Direct met dhr. Veenendaal gebeld en het verhaal uitgelegd. Ik kon gelukkig doorrijden, maar ze wilden wel dat ik even terugkwam om het zeker voor het onzekere te nemen. Bij aankomst is de auto direct de werkplaats in gegaan en is er diagnose gesteld. Het bleek uiteindelijk te gaan om een defecte bobine. De bobine is vervangen en als service zijn er ook nog 6 nieuwe bougies in gekomen. Alles keurig opgelost en weer met een goed gevoel huiswaarts gegaan. Bedankt voor de fijne service mannen! Als deze weer aan vervanging toe is, kom ik graag weer bij jullie!

Jeroen Janssen

altijd een eerlijk advies voor aanschaf auto of reparatie ben al meer dan 20 jaar een tevreden klant. echte ouderwetse service auto word thuis opgehaald en weer terug gebracht ( zelfs gewassen ). klasse mannen ga zo door!!!!!!!!

Tim

VW Caddy aan ons verkocht als Goed onderhouden auto. Na de eerste dag bleken er een aantal onderdelen die zelfs volgens hun juist vervangen waren defect te zijn. Tevens zijn hier nog andere hoge kosten uit voort gekomen. -Koppeling + drukgroep -2 massa vliegwiel -Waterpomp was gekit en lekte tevens. -Beginnende lekkende koppakking. -Veer van Versnellingpook -Krukaspakking -Multiriem -Slot van zij, schuifdeur. In het beginstadium zou het alleen om de koppeling te gaan waarvan Grouwstra een deel heeft meebetaald. Nu er grotere andere mankementen bleken te zijn is het bedrijf opeens niet thuis. Willen steeds overleggen, willen terug bellen maar niets gebeurd. Ook is de ene medewerker van mening dat het opgelost moet worden maar de andere weer totaal niet. We geven de moed in middels op. Grouwstra echt nooit meer. Het lijkt een leuk en net bedrijf. Maar als je eenmaal wat hebt gekocht zijn ze niet meer thuis. Achteraf krijgen we verteld dat we een zogenaamde ''handels prijs'' hadden gekregen. Maar bij rondkijken naar soortgelijke autos blijkt deze prijs ruim 1000,- te hoog te zijn. Ook hebben we ervaren dat er nog een meningsverschil tussen een koper en Grouwstra was op het moment van onze aankoop. Wij hebben toen Grouwstra de voordeel van de twijfel gegeven maar helaas.

Mike

Onlangs onze 2e auto aangeschaft bij Grouwstra auto’s. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen door de verkopers. Na een proefrit en een lekker bakje koffie was de “deal” snel gesloten. Onderhoud laten wij hier ook uitvoeren. Uitstekende service voor een nette prijs.

Margreet

Een soepele bejegening waarbij mijn indruk er een is van vakkundigheid!

Guido

10

Erwin

We waren op zoek naar een andere auto. Ietsje groter. We werden prima geholpen en vooral met de proefritten waren ze erg makkelijk. Uiteindelijk zijn we hier ook geslaagd!

Bert en Ria

Wij hebben voor de eerste keer een auto gekocht bij Grouwstra. Werden vanaf het begin keurig en vriendelijk te woord gestaan. Prijs was goed (ook over inruil van de vorige auto tevreden). Afspraken zijn tot nu toe allemaal nagelopen. Kortom, tot nu toe zeer tevreden, we raden Grouwstra Auto’s van harte aan,

Rick

Afgelopen maand hier mijn Saab 9-3 Cabrio gekocht. Keurig geholpen en goed advies gekregen, daarbij hebben ze de Saab voor veel geld nog gerepareerd voor aflevering. Ben nu heerlijk aan het genieten van mijn auto!