Bekijk nu uw favorieten.

166 beoordelingen

4,5

166 Reviews

Britt

Vanaf het eerste moment dat ik hier kwam meteen een goed gevoel door het vriendelijk personeel en een toegewijde eigenaar. Met veel enthousiasme en vertrouwen mijn auto gekocht. Op dezelfde dag deed de radio het niet meer, maar zonder problemen werd deze direct vervangen zonder kosten. Kortom, een betrouwbaar bedrijf met een top service!

Marijke

Leuke mensen, uitstekende service! Was de lange reis meer dan waard

Jeannie

Zeer goed

Björn

Zeer prettige fijne vriendelijke klantgerichte omgang met mij. Prima service en professionele manier van werken. Ik ben zeer tevreden over Hanssen. Aanrader.

Marion

Normaal maak ik een afspraak. Is er onverwacht iets met mijn auto, kan ik toch altijd binnenrijden. Ze helpen je vriendelijk en direct. Thnx mannen.

Sjors

Altijd eerlijk en netjes geholpen.

Erwin Pellemans

- je wordt altijd vriendelijk en persoonlijk benaderd - enorm service- en klantgericht - duidelijke afspraken bij onderhoud/reparaties. - je wordt nooit verrast door onredelijke of onverwachte kosten. - kortom: een uitstekende garage!

Marcello Overwater

Ze denken altijd goed mee en schepen mij nooit op met onnodige kosten. Qua prijs ben ik ook zeer tevreden over hun diensten.

Sjoerd Linders

Bij de jaarlijkse APK kreeg ik gratis vervangend vervoer

Carla

Fijn en goed geholpen