Bekijk nu uw favorieten.

Janssen Van Kouwen Naarden

Amsterdamsestraatweg 17, 1411 AW NAARDEN

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

T

Gisteren proefrit Opel Karl 120 edition gemaakt i.v.m. interesse private lease. Locatie Amsterdam West, verkoper dhr. A.K. De verkoper heeft me (expres) verkeerde informatie gegeven om me een hoger maandbedrag aan te smeren. Zo vertelde hij dat hoogte verstelbare bestuurdersstoel niet inclusief is in het 120 actiemodel en dat een coming home reserveband verplicht is bij private lease dus moest ik deze optie erbij nemen. De private lease maandprijs kwam zodoende €20 duurder uit, over 60 maanden is dat €1200. Vanwege deze ervaring heb ik geen vertrouwen in Opel en zal ik zeker niet via Opel zelf gaan leasen maar b.v. via ANWB of via leaseplan.

29.06.2019

Arthur

Al jaren prima service en onderhoud van onze auto’s, mooie deal vorig jaar oktober met de aanschaf van de Seat en vandaag, zaterdagmiddag half vijf, spontaan geholpen in onze garage in Mijdrecht door in een band een prop te plaatsen. De kosten: geen, service van de zaak. Top!

22.06.2019

Maurice

Allang ervaring met het bedrijf. Vaak en snel klaar gestaan voor mijn moeder haar auto en in de loop der jaren nog steeds. Als ik een tip zou moeten geven dan is het wel de website up to date houd. Ik kwam voor een specifieke auto kijken. Maar deze auto was 3 dagen geleden al verkocht. Na een half uur a drivekwartier wachten bleek de auto al verkocht te zijn.

29.09.2018

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Janssen Van Kouwen Naarden

Afdeling verkoop

Amsterdamsestraatweg 17
1411 AW NAARDEN
www.janssenvankouwen.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie