Kessels Automobielen

556 beoordelingen

Duitse Poort 15, 6221 VA MAASTRICHT

Openingstijden

556 beoordelingen

4,5

556 Reviews

Pierre Hupperets

Ik ben zeer tevreden over bejegening en deskundige afhandeling.

Theo

Mijn Mini Clubman uit 2009 is al langer bij Kessels in onderhoud, deze keer alleen APK nodig. Met de winter in aantocht preventief de originele accu uit 2009 en de strepen trekkende ruitenwissers vervangen, zowel voor als achter. Rij maar maximaal 5000 dus kan weer 1 jaar zorgeloos doorrijden.

Theo

zojuist gebeld om toelichting te vragen op een factuur, die werd transparant, uitvoerig en vriendelijk gegeven

Aiman

Een BMW 320I mogen kopen bij Richard. Het hele proces verliep super en eenvoudig. Alles voelde ook meteen goed. Na 1 dag de auto in ontvangst genomen. Richard en Luka, bedankt voor de service. Wellicht tot de volgende keer!

Edward

Onlangs ontvingen wij een foto van een hele mooie bmw x4 3.0 carbonschwarz/beige interieur in de app… Wat begon als een leuke grap aangezien onze andere bolide ook dezelfde kleurstelling heeft. Is sinds een week werkelijkheid geworden! De oude x4 hebben wij verruild voor de nieuwe x4. Graag willen wij jullie bedanken voor deze mooie input. Hopelijk kunnen jullie mij in de toekomst ook zo verrassen. Edward en ingrid lahaije

Dennie

Mijn BMW 120i had ineens een heel scala aan uitgevallen elektrische systemen. Kessels heeft stapsgewijs het probleem proberen op te lossen en uiteindelijk de software opnieuw geinstalleerd. Ook de auto nog even goed getest. Alles werkt weer (en hopelijk blijft dat ook zo). Na teruggave auto bleek dat mijn dashboard kastje niet meer goed sloot. Omdat daar de zekeringen achter zitten zal er iets niet helemaal goed teruggezet tijdens de reparatie. Dit is snel en uiteraard gratis gefixt (er bleek een dashboard paneel niet helemaal goed te zijn teruggezet). Vriendelijke en goede service!

Huub Vaessen

Mijn ervaring bij Kessels Automobielen is positief! De service is goed en de klantvriendelijkheid prima.

fred Saelmans

Nette ontvangst afgesproken werk wordt uitgevoerd . Duidelijk over kosten .

josy Stijns-Giudici

Prima en eerlijke service door vriendelijke en nette medewerkers.

Milenko

Goede ontvangst Afspraak nagekomen