Kesteloo Automotive B.V.

Autoweg 36, 3911 TK RHENEN

188 beoordelingen

4,9

188 Reviews

Bianca

We hebben hier een Audi A4 gekocht , kregen een redelijk inruil bedrag terug . Met een extra korting van 100 knaken .haha Aan de auto markeerde een paar dingen, geen probleem. De auto retour gebracht om een gratis leen auto op te halen. Deze was niet aanwezig, ook geen probleem ,naar huis gebracht en de leen auto werd op de oprit thuis neer gezet. Kortom alles aan de auto gerepareerd en een gratis extra nieuwe kenteken plaat voor de aanhanger. Wij zijn zeer tevreden en voor de volgende auto gaan we eerst hier weer langs.

Romy

We hebben daar een super auto gekocht, goed geholpen vriendelijke personeel. En een mooie zaak!

Koen

In december 2022 een nette BMW 5 serie gekocht. 10 minuten op de weg naar huis kreeg ik een melding op het dashboard van een defect. Heb dit op kosten van Kesteloo bij een specialist meer in de buurt van huis kunnen laten oplossen. Inmiddels 3 maanden verder heb ik zo'n 4000 kilometer met de auto afgelegd, en 0 problemen meer gehad. Top auto!

Jan-Willem

Snel geholpen, eerlijk verhaal, vriendelijk, onderhandelings ruimte en goede service. Aanrader!

Jeroen

Super!

Guus Bartman

Ongedwongen nemen de tijd voor de klant Je hebt rustig de tijd voor je overwegingen Uiterst correcte afwikkeling Altijd n luisterend oor voor vragen achteraf Service gerichtheid ook na de deal 100%

Marleen

We hebben een super mooie Golf 7 R gekocht. De open en eerlijkheid gaf direct vertouwen, waardoor het prettig was om zaken te doen. Gerard Kesteloo dacht mee in oplossingen, we zouden iedereen aanraden een auto te kopen bij Kesterloo automotive B.V. We rijden met veel plezier in onze auto, voor onze volgende auto gaan we zeker terug! Veel autobedrijven zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de klantvriendelijke en eerlijke manier van zaken doen zoals bij jullie. Bedankt voor de super auto!

Marcel

Gerard Kesteloo heeft mijn zoekopdracht tot in de puntjes afgehandeld, ik ben heel tevreden. Goede begeleiding in de zoektocht en een complete, goede en zeer vriendelijke aflevering van de gekochte auto, zelfs inclusief taart & champagne. Enorm bedankt!!!

Wendy

Fijne mensen, hartelijk, eerlijk en geen fratsen! Goede communicatie en afhandeling. Hele fijne auto gekocht!

Yong

Ik heb hier al twee auto gekocht.Door Dennis geholpen.zeer tevreden.mooie auto en goede prijs.komt nog zeker terug.