Kooymans Dealer Occasions

Rekoutweg 10a, 6229 RB MAASTRICHT

42 beoordelingen

4,7

42 Reviews

Fam. Maassen

Vanochtend wezen kijken naar een kleine tweede auto.. het werd een iets grotere klasse maar mooie prijs kregen we. Vanmiddag werd hij thuisgebracht; apk, benzine enz. 1 ding is zeker: we komen terug en zullen jullie zeker aanbevelen!

Thomas Dirkx

Ik kreeg meteen een goed gevoel toen ik bij deze autodealer voor mijn auto ging kijken. Ziet er betrouwbaar uit en laat ook merken dat ze alleen maar kwaliteit willen verkopen. Tevredenheid van hun klanten staat hoog in de prioriteiten. De beoordelingen spreken voor zich.

Angelique

Onze 3de auto wat we hier kopen voor onze dochter goede service klant vriendelijk

Tina

Zeer goed geholpen En Vriendelijk en goeie uitleg over de auto’s Zeker een aanrader

Michaux

Super experience, I can't find something negative to say. And so far, the car runs really well. Thanks

Fred van Gelden

We hadden met spoed een extra auto nodig. We konden op zondagmiddag een extra afspraak maken voor bezichtiging van een auto. De eigenaar maakte privé tijd voor ons vrij. Zeer prettige persoon in de omgang, klantvriendelijk, deskundige volledige uitleg. Nam alle tijd voor ons! Regelde zelfs de overschrijving op zondag. Maandag ochtend stond de auto klaar, versierd met een strik en vermelding met een felicitatie met de nieuwe auto. Het zijn juist deze kleine dingen die dit bedrijf onderscheidt ten opzichte van andere bedrijven. Het is zeer aan te bevelen dit bedrijf. Alleen al vanwege klantvriendelijkheid, persoonlijke prettige gelijkwaardige omgang en de service.

Jan & Marion

Dit familiebedrijf straalt klantvriendelijkheid uit. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en prijzen. Wij hebben er een VW Tiguan gekocht, twee dagen erna afgehaald. Mooi gepoetst, volle tank en een onderhoudsbeurt. Dit alles gratis. Als je op zoek bent naar een goede occasion, dan is dit the place to be.

Els Gelissen

Geweldig goed geholpen, een goede en geruststellende uitleg (door schoonzoon) Onder het genot van een kopje koffie de Toyota Aygo gekocht. Een paar dagen later kon ik de auto gaan ophalen .......daar stond hij mooi glimmend met een enorme grote rode strik, met gratis volle tank en winterbanden. Een fijne ervaring met dit bedrijf, (schoonzoon) Zeker een aanrader mij hebben ze in ieder geval als klant!

Severine

Het was de rit vanuit Amsterdam zeker waard. Heel vriendelijk, geen gedoe en een lekker bakkie koffie. Mooie occasion gekocht en oude auto ingeruild.

Hazel

Auto kunnen kopen voor de schappelijke prijs. Eigen auto kunnen inruilen. Goeie service hele vriendelijke mensen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!