Bekijk nu uw favorieten.

64 beoordelingen

4,6

35 Reviews

Wytze

Top autobedrijf. Een auto kopen is niet iets wat je dagelijks doet en Marc Huisman Autobedrijf B.V. Neemt alle zorgen weg. Goede informatie, fijn, persoonlijk contact en goede service.

Marko

Ik heb al 3 verschillende auto\'s gekocht bij Marc Huisman. En het blijf\'t gewoon leuk om daar binnen te komen.

Celia

zeer goede service en klantvriendelijkheid, werd gebeld over een klein dingetje dat moest worden vervangen en wat de rekening was indien vervangen. kortom ben zeer tevreden laat de auto vanaf nu bij Huisman in onderhoud.

Marc Huisman Autobedrijf B.V.

Beste C.g.m. uit De zilk van onderstaande review, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u een negatieve indruk bij ons bedrijf heeft gekregen. Echter, een occasion kunnen wij maar 1 keer verkopen. Het risico dat een auto tussentijds verkocht wordt is natuurlijk altijd aanwezig wanneer u meerdere dagen van tevoren een proefrit afspraak maakt. We proberen in zo’n situatie in ieder geval de klant te informeren hierover, waardoor de klant niet voor niets naar ons bedrijf toekomt. Voor ons als dealer is het onmogelijk om de auto tot die tijd vast te houden in deze situatie, omdat wij simpelweg niet de garantie hebben dat de auto altijd wordt verkocht na het maken van de proefrit. Wel zullen wij dit voortaan melden bij het maken van een afspraak, zodat dat dit direct al duidelijk is voor de klant. Met vriendelijke groet, Marc Huisman Autobedrijf

C.g.m.

Helaas geen goede ervaring, afspraak gemaakt voor een auto te bekijken met een vaste dag en tijdstip, vervolgens een telefoontje dat hij al verkocht was. Was wel zo netjes geweest om even oveleg te plegen, zeker als iemand 40 uur per werkt

Magda

Klantvriendelijke bejegening. Duidelijke en overzichtelijke informatie omtrent de auto, e.d. Kennis van zaken en servicegericht. Correct in afspraken en overdracht auto. Het is voor mij een eerste kennismaking met dit bedrijf en ik heb het als heel positief ervaren. Zeker aan te bevelen!

wim

goede service

Peter

Buitengewoon klantvriendelijk en dienstverlenend! Professionele uitstraling en werkwijze!

Niek

Je komt er gewoon thuis,altijd een vriendelijk woord,nooit geen probleem en als die er zijn lossen ze die gewoon op.

Jaco

Prima bedrijf met een goede service. Ze staan altijd voor je klaar en geven goed advies.