Bekijk nu uw favorieten.

40 beoordelingen

4,2

29 Reviews

Y.

Bij Marco Kolt Automobielen kochten wij recent een auto en hebben daar onze oude auto op ingeruild. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf een zeer verdiende 10 (!) te geven. De heer Kolt (alsmede zijn hardwerkende vrouw achter de schermen) is professioneel in aan- en verkoop, plezierig in omgang, geeft goede service (ook na aankoop), is duidelijk met betrekking tot eventuele Bovag garantie en ten alle tijde bereikbaar voor eventuele extra vragen. Top!

Peter

Alweer een jaartje of 15 klant bij dit betrokken bedrijf We weten het niet meer precies maar nu de 6e of 7e auto bij marco gekocht. Wederom met een warm gevoel naat huis!!

G

Je krijgt als klant persoonlijke aandacht en een deskundig en eerlijk advies. Er wordt rekening gehouden met de voorkeuren van de klant en hierop wordt goed ingespeeld.

Anouk

Klant vriendelijk en luister goed naar de eisen die je stelt in het zoeken van een auto. Nette service en goeie aflevering van onze nieuwe auto.

Robert

Voor het eerst Marco Kolt bezocht en eerlijk gezegd boven verwachting. Hoewel ik eigenlijk niet van plan om op korte termijn een nieuwe auto te kopen deed was ik gelijk verkocht toen hij mij een als nieuwe Mercedes A 180 aanbood en een goed bod op mijn Lexus deed.

Myra

Heb een auto gekocht bij Marco en het contact verliep zeer prettig . Altijd snel contact en korte lijnen heel fijn.

Tiny

Hier werd ik als klant zeer fijn geholpen. Deze mensen bestede aandacht aan ons, en wisten precies wat onze wensen waren Top bedrijf.

Winfred

Hier staan werkelijk zeer mooie auto\'s tegen een goede prijs kwaliteit. En daarbij word je op een zeer prettige en kundige wijze geholpen. Afspraken worden hier ook nagekomen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Michael

Vriendelijk behandeld eerlijk en oprechte prijzen

Anoniem

Netjes geholpen en goede service.