Bekijk nu uw favorieten.
Foto Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen

Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen

Ouderkerkerlaan 150, 1185 AG AMSTELVEEN

Openingstijden

Over ons

Stern Auto, dé Mercedes-Benz dealer van Nederland voor personenwagens en bedrijfwagens, beschikt over 12 vestigingen. Vier daarvan zijn tevens gespecialiseerd in zware bedrijfswagens (SternTrucks) en drie vestigingen voeren ook het merk smart. Onze vestigingen zijn gevestigd in het centrum van het land en zijn goed bereikbaar. Bij Stern Auto vinden wij persoonlijke contact met u essentieel. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om het advies op maat te geven, dat het beste aansluit op de behoeften van u of uw onderneming. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Stern Auto bent u aan het juiste adres voor zowel aanschaf als beheer van uw wagenpark. De technici binnen het Stern Auto team hebben met hun jarenlange ervaring en opleiding de juiste expertise in huis om uw volledige wagenpark in topconditie te houden. Daarnaast heeft elke klant een vast aanspreekpunt in ons verkoopteam. Stern Auto heeft niet voor niets het motto: groot zijn, klein blijven...

Reviews

Pien

Al eerder klant geweest met mijn smartje, door verhuizing tijdelijk even weg maar nu weer terug. Fijne vestiging, altijd goed en vriendelijk geholpen, nu weer de vertrouwde service terug. Zo fijn dat ik in een schone smart weer naar huis kan, en apk zeker niet duurder dan een universele garage, en belangrijk.....verstand van het merk smart.

09.09.2020

René

Ik ben heeel goed geholpen bij Stern in Veenendaal. De verkoopster Inge was heel erg attent en behulpzaam omtrent de verkoop van mijn toenmalige auto en tevens aanschaf van mijn nieuwe A klasse. Kan niet meer zeggen dan alleen maar top top top.. zouden heel veel dealers een voorbeeld aan kunnen nemen.

18.08.2020

A. Klomp

In 2013 onze eerste Mercedes gekocht bij Stern in Veenendaal. Dit naar volle tevredenheid. Omdat we goed tevreden waren over Stern, zijn we ook met onze Mercedes Sprinter naar Stern gegaan. Een paar jaar ging dit goed. De laatste keer gaven we aan dat we binnenkort wel eens een nieuwere bus zouden willen omdat deze wat ouder werd. Onze Sprinter werd deze keer afgekeurd en deze reparatie zou minimaal € 1500,- gaan kosten. Omdat de Sprinter van 2005 was wilden we eerst nog even nadenken of we de reparatie nog wel wilde doen. Een dag later hebben we de Sprinter naar een ander garagebedrijf gebracht en werd deze gewoon goed gekeurd. Vorige maand hebben we bij Stern een bijna nieuwe auto van nog geen half jaar oud gekocht. Omdat het een demo auto betrof was deze op de dag dat we langskwamen niet aanwezig bij Stern in Amsterdam. Verkoper ... beloofde ons dat als wij de auto ongezien zouden willen kopen deze gewoon onbeschadigd en als nieuw afgeleverd zou worden. Hiermee gingen wij akkoord. We hebben een datum afgesproken wanneer we de auto op konden halen. Op de desbetreffende dag zagen wij de auto dus voor het eerst en bleek er toch wel wat steenslag op te zitten hoewel de km. stand amper 10.000 was. Wij hebben aangegeven dat we hier niet blij mee waren en dat dit niet de afspraak was toen wij de auto kochten. De verkoper beloofde ons een lakstift per post toe te sturen waarmee wij de beschadigingen zelf bij konden werken. Nadat de auto uit de showroom gereden was zagen wij dat op de zijkant ook nog een witte streep zat, er was iets tegenaan gevallen. De verkoper probeerde dit met een droge doek weg te poetsen wat niet lukte. We hebben thuis de witte streep weggepoetst, maar dit lukte niet want onder de streep was de lak beschadigd. We hebben van deze beschadiging een foto gemaakt en deze naar de verkoper geappt, we hebben hier helaas nooit geen reactie meer op gekregen. ( Zie voor de rest van mijn verhaal de volgende review)

20.07.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen

Afdeling Verkoop

Ouderkerkerlaan 150
1185 AG AMSTELVEEN
www.stern.nl
Openingstijden

showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie