Bekijk nu uw favorieten.
Foto Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal

Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal

Galileistraat 15, 3902 HR VEENENDAAL

Openingstijden

Over ons

Stern Auto, dé Mercedes-Benz dealer van Nederland voor personenwagens en bedrijfwagens, beschikt over 12 vestigingen. Vier daarvan zijn tevens gespecialiseerd in zware bedrijfswagens (SternTrucks) en drie vestigingen voeren ook het merk smart. Onze vestigingen zijn gevestigd in het centrum van het land en zijn goed bereikbaar. Bij Stern Auto vinden wij persoonlijke contact met u essentieel. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om het advies op maat te geven, dat het beste aansluit op de behoeften van u of uw onderneming. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Stern Auto bent u aan het juiste adres voor zowel aanschaf als beheer van uw wagenpark. De technici binnen het Stern Auto team hebben met hun jarenlange ervaring en opleiding de juiste expertise in huis om uw volledige wagenpark in topconditie te houden. Daarnaast heeft elke klant een vast aanspreekpunt in ons verkoopteam. Stern Auto heeft niet voor niets het motto: groot zijn, klein blijven...

Reviews

Coen

In eerste instantie waren er wat uitdagingen mbt het leveren van de ruit. Wat niet vreemd is aangezien mijn auto een Opel Astra is, die ik bij Stern Auto Amersfoort heb aangeschaft. Deze heb ik bij aankoop verzekerd via Stern Polis. Ruitvervanging zonder eigen risico en verzekeren tegen aanschaf/occassion waarde vind ik daarbij zeer aantrekkelijk. Uiteindelijk is het heel snel opgelost met dank aan Gertjan van de werkplaatsreceptie en vestigingsdirecteur dhr. Kempeneers. Uitstekend voorbeeld van service gericht en snel handelen. Petje af! Het ontvangst is ook altijd vriendelijk en zeer gastvrij. Ik zou deze garage aan een ieder aanbevelen.

23.06.2020

A.

Zeer goed en deskundig geholpen. Vriendelijke attente en vakbekwame verkoper (heer Luiten). Auto zag er als in nieuw staat uit. Kom hier al jaren en niet voor niets! Dit bezoek voor de aanschaf van een auto maar het onderhoudt is ook altijd op topniveau. Betrouwbare fijne dealer!

20.06.2020

Mees van Laar

Ik heb de auto via gaspedaal gezien en via Wim de Jongh gekocht, zonder dat ik hem heb gezien en dat is naar volle tevredenheid gegaan.

19.06.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal

Afdeling Verkoop

Galileistraat 15
3902 HR VEENENDAAL
www.stern.nl
Openingstijden

showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

werkplaats

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie