Milan Automotive

Lageweg 5 Unit 1, 2222 AG KATWIJK

Openingstijden

100 beoordelingen

5,0

100 Reviews

Aloysius

Ik ben prima door hem geholpen en hij kwam zijn afspraken prima na.

Leonie

Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Milan. Zoals altijd bij de aankoop van een 2e hands auto best spannend. Online zagen we uitsluitend 5-sterren reviews wat ons wat sceptisch maakte. We hebben de auto inmiddels 6 weken in bezit en we kunnen niet anders zeggen dat we super blij zijn met de aankoop, de auto rijdt heerlijk en ziet er top uit. Milan is super aardig en behulpzaam, zeer service gericht. Ook met vragen na de aankoop erg netjes, geen probleem om nog wat kleine mankementjes op te lossen. Het is echt de bedoeling om aan jou als klant een goede auto af te leveren! Op basis van onze ervaring zouden we het iedereen aanraden om bij Milan eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een mooie occasion. Bedankt Milan Automotive!

Daan

Afgelopen maand een heel mooie Ford Focus uit 2005 bij Milan gekocht. Superblij met deze echt prachtige wagen! Milan is een heel aardige, enthousiaste en behulpzame man, die de tijd voor je neemt en van de aankoop echt een top ervaring voor de klant maakt. Vanaf het eerste contact aan de telefoon tot aan de afhandeling van de papierwinkel: alles is heel goed en netjes geregeld. Milan heeft zijn best gedaan dat ik de auto dezelfde dag kon meenemen, de papierwinkel heeft hij keurig daarna verzorgd en alles via de mail opgestuurd. Het lijkt zo makkelijk, klantvriendelijkheid, maar dat is helaas niet zo bij veel andere autobedrijven. Milan scoort in ieder geval een dikke 10! Chapeau!

gert

Een paar weken geleden heb ik hier een Ford fiesta gekocht. We werden hier heel vriendelijk ontvangen door Milan. Superaardige man. Na een proefritje gemaakt te hebben besloot ik de auto te kopen. Blijft toch altijd een gok als je een gebruikte auto koopt en na een paar dagen merkte ik dat de auto koelvloeistof lekte. Wij gebeld, we konden meteen komen en het werd gelijk verholpen . Hele goede service. Milan stelde me ook gerust dat ik altijd kan bellen en langskomen. Ik werd vandaag zelfs gebeld of alles nog steeds naar tevredenheid is. Ben heel blij met de auto en tuf er lekker in rond. Ik ben heel tevreden over Milan Automotive en Milan jij krijgt ook van mij 5 sterren :-).

David

Ik heb 3 maanden geleden een motor gekocht bij Milan (CBR 1000RR). Kan niet anders vermelden dat het prettig en duidelijk contact was. Ook toen er iets mis ging in het verkoop process, buiten Milan zijn schuld om!, werd ik netjes op de hoogte gehouden en geïnformeerd wat er zou gebeuren als het toch niet ging zoals wij beide graag zouden zien. Erg geruststellend en fijn om zaken mee te doen

Rick

Leuke auto betrouwbaar service!

Roy

Goed bedrijf mooie auto’s goeie afspraak gemaakt en die komt Milan netjes na

Lieke

Milan is professioneel, behulpzaam en klantvriendelijk. Hij denkt met je mee en maakt dingen niet mooier dan dat ze zijn. Eerlijke en oprechte service. Bedankt Milan!

Albert

We zijn buitengewoon prettig geholpen door Milan bij het kopen van de nieuwe en inruilen van de oude auto. Heel relaxed en integer. We zijn heel blij dat we zo goed geslaagd zijn en voor Milan een schouderklop! Een heel fijne bedrijf!

Danny

We zijn buitengewoon prettig geholpen door Milan bij het kopen van de nieuwe en inruilen van de oude auto. Heel relaxed en integer. We zijn heel blij dat we zo goed geslaagd zijn en voor Paul een schouderklop! Een heel fijne garage en familiebedrijf!