Bekijk nu uw favorieten.

Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

Weg en Land 5, 2661 DC BERGSCHENHOEK

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Bart

Altijd zeer goed en persoonlijk geholpen. Een goede service en persoonlijke benadering staan hier vooraan. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden die een betrouwbaar garage bedrijf zoekt!

03.08.2020

Michiel

Ik heb in mei een Audi TT Roadster aangeschaft bij Noordermeer. De auto was in perfecte conditie en de hele geschiedenis en onderhoud zijn goed gedocumenteerd. Twee keer een proefrit gemaakt en de auto vervolgens voor een prima prijs gekocht, incl. een half jaar volledige garantie. Bij de afleverbeurt is een kleine beurt gedaan plus APK-keuring, en zijn door Noordermeer op eigen initiatief ook nog de remblokken vervangen zodat die weer voor de lange termijn meekunnen. Het contact met Kevin was heel prettig: totaal niet opdringerig of pushy om de auto maar zsm te slijten. Twee keer een lange proefrit was geen enkel probleem, kleine dingetjes (o.a. juiste nav-DVD) werden voor aflevering moeiteloos en allemaal volgens afspraak opgelost. Als verkoper is Kevin een hele verfrissende ervaring in autoland, en als garage is Noordermeer een absolute aanrader om een auto bij te kopen!

24.06.2020

Tinus

Vandaag mijn auto opgehaald die ik vorige week gekocht had bij noordermeer, auto staat netjes klaar zoals was afgesproken met de verkoop. De auto is helemaal rij klaar gemaakt volgens onderhoud schema van de auto. zodat ik zonder zorgen kan genieten van mijn nieuwe auto. Heel erg bedankt noordermeer

16.06.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Spuiterij
Vervangend vervoer

Contact

Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

Afdeling verkoop

Weg en Land 5
2661 DC BERGSCHENHOEK
www.noordermeerbv.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie