Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

46 beoordelingen

4,3

46 Reviews

Yvonne Van Veelen

Netjes en correct behandeld

anoniem

H. Kramer

Vriendelijk familiebedrijf. Vanaf het eerste contact (telefonisch) een goed gevoel gekregen. Dat uurtje aan reistijd was de moeite waard. Geen valse beloftes, staan voor wat ze afspreken. Dus zeker aan te bevelen.

John Weustenraad

Oudere Peugeot ingeruild voor Opel Meriva uit 2011. Nette prijs inruil en een leuke deal. Uitstekend geholpen door Rob. Uiteraard gaat de Opel in onderhoud bij Bloemendal. Een echte aanrader!

Martin Schreurs

Elke keer goede hulp, prima en deskundige hulp. Ze denken mee en kennen ons als klant. Echt een aanrader

Anne Klopman Aaftink

Hier gekeken voor een auto en deze uiteindelijk gekocht en onze oude auto ingeruild. Prettige ervaring, de eigenaar wist veel te vertellen en het voelde als een persoonlijk gesprek met iemand die houdt van zijn werk. Mijn gevoel was ik koop een auto met iemand die eerlijke info geeft, eerlijk naar de auto kijkt en goed gekeken heeft wat is nodig om de auto in top staat af te leveren, ik voelde geen druk om de auto te kopen. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon een eerlijke verkoper met veel verstand van zaken. Ik zou hem zeker aanbevelen.

henriëtte Steenbergen

Goede ontvangst, deskundige uitleg over de auto en de toepassing van de papieren en documenten benodigd bij aankoop en verkoop van een auto.

Sylvia Houtveen

Super klantvriendelijk bedrijf. Luisteren naar je wensen en het advies is altijd passend

anoniem

Anne Romkes

Prettig contact. Goed geholpen en tevreden met aankoop auto!