Bekijk nu uw favorieten.

Occassion Center Roosendaal B.V.

Vlierwerf 4, 4704 SB ROOSENDAAL

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Martin

Mei 2019 heb ik het genoegen gehad om met Maurice van Occasion Center Roosendaal zaken te doen. Het eerste telefoongesprek wekte gelijk al vertrouwen door de hele gemoedelijke en informele sfeer. Op basis hiervan besloten om de betreffende occasion, een Honda Civic Hybride, die op papier aan vrijwel al mijn eisen voldeed te komen bekijken. Een flinke rit naar Roosendaal, gezien het feit dat ik uit Hoogeveen moest komen, was het meer dan waard. Het betrof een geweldig goed onderhouden Honda die mijn verwachtingen overtrof. Een korte proefrit en een mooie prijs voor mijn in te ruilen auto gaven de doorslag. De koop was snel rond en alle administratieve lasten waren snel geregeld. Nog diezelfde middag kon ik me na felicitaties van Maurice een trotse Honda eigenaar noemen. Ik heb tot op heden nog geen enkel ogenblik spijt gehad van mijn aankoop en het feit dat ik ervoor gekozen heb om zaken te doen met OCR. Maurice is een sympathieke maar realistische verkoper met veel technische kennis. Voorlopig komt er uiteraard geen andere auto, maar wanneer het zover is, overweeg ik zeker weer om eens te kijken wat OCR heeft staan.

16.05.2019

MMC

Verkopen, maar garantie ho maar. Zeer slechte ervaring. Na aanschaf auto zouden ze wat achterna gaan voor me. Tot nu toe tot een schrijven en 2x telefonisch contact geen contact meer. Ik zeg niet doen dus.

22.02.2019

Henk

Onlangs een zeer mooie Vw Golf gekocht bij dit bedrijf. Bij aflevering alles keurig netjes in zoals afgesproken. Raad mensen aan om eens een kijkje te nemen in hun showroom. Bedankt voor de goede service en kom zeker nog eens terug.

09.06.2018

Toon alle reviews

Contact

Occassion Center Roosendaal B.V.

Maurice Roes

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie