Bekijk nu uw favorieten.
Foto Outland 4 x 4 B.V.

Outland 4 x 4 B.V.

Oosteinderweg 335a, 1432 AX AALSMEER

Openingstijden

Over ons

Outland 4×4 is gespecialiseerd in zeer recente Land Rovers. We houden van anders en exclusief. We proberen altijd unieke modellen in huis te halen. In onze zoektocht naar de mooiste Land Rovers gaan we ver. Meestal komen we in Duitsland terecht, waar we al jarenlang samenwerken met officiële dealers. Door die goede band, gunnen ze ons net even iets meer. Zo krijgen we eigenlijk alleen exclusieve modellen over de vloer, waarvan de complete historie altijd bekend is. Veelal voorzien van fabrieksgarantie die geldig is in heel Europa. Het inkopen is Casper op het lijf geschreven. Met inmiddels bijna 20 jaar inkoopervaring en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van Land Rover dealers en importeurs in Nederland, Duitsland en België, weet hij precies welke modellen hij wel of niet moet kopen. Harold heeft de afgelopen 20 jaar diverse functies bekleed binnen de Land Rover organisatie. Hij kent de auto én de wereld eromheen als geen ander. Zijn route: van monteur naar junior verkoper naar commercieel directeur. In die functie gaf hij leiding aan twee Land Rover dealers en werd hij uitgeroepen tot ambassadeur van Land Rover in Nederland.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

jeroen venema

een auto is meer dan de aanschaf van een vervoersmiddel. Emotie en plezier spelen ook een rol bij mensen die autorijden leuk vinden !

18.05.2020

Martien

Een zeer bevlogen vakman met kennis en uiterst klant vriendelijk.

29.04.2020

Jacques

Vanaf eerste telefonisch contact tot en met koopakkoord en aflevering onder de indruk van de professionele en emphatische wijze van communiceren Ook op vragen naderhand wordt snel en adequaat gereageerd Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen in voorkomende gevallen En hebben goede herinneringen aan de contacten met beide compagnons

08.04.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Land Rover

Wij bieden

Financiering & verzekering
Inkoop
Merkdealer
Vrijwaring

Contact

Outland 4 x 4 B.V.

Harold de Vries - Verkoop

Oosteinderweg 335a
1432 AX AALSMEER
www.outland4x4.nl
Openingstijden

Outland 4x4

Ma – Vr
09:3017:30Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon
Filialen
Outland 4 x 4 B.V.

1432 AX AALSMEER

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie