Bekijk nu uw favorieten.
Foto Outland 4 x 4 B.V.

Outland 4 x 4 B.V.

Oosteinderweg 335a, 1432 AX AALSMEER

Openingstijden

Over ons

Outland 4×4 is gespecialiseerd in zeer recente Land Rovers. We houden van anders en exclusief. We proberen altijd unieke modellen in huis te halen. In onze zoektocht naar de mooiste Land Rovers gaan we ver. Meestal komen we in Duitsland terecht, waar we al jarenlang samenwerken met officiële dealers. Door die goede band, gunnen ze ons net even iets meer. Zo krijgen we eigenlijk alleen exclusieve modellen over de vloer, waarvan de complete historie altijd bekend is. Veelal voorzien van fabrieksgarantie die geldig is in heel Europa. Het inkopen is Casper op het lijf geschreven. Met inmiddels bijna 20 jaar inkoopervaring en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van Land Rover dealers en importeurs in Nederland, Duitsland en België, weet hij precies welke modellen hij wel of niet moet kopen. Harold heeft de afgelopen 20 jaar diverse functies bekleed binnen de Land Rover organisatie. Hij kent de auto én de wereld eromheen als geen ander. Zijn route: van monteur naar junior verkoper naar commercieel directeur. In die functie gaf hij leiding aan twee Land Rover dealers en werd hij uitgeroepen tot ambassadeur van Land Rover in Nederland.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jeroen

De kennismaking met Outland4x4 hebben we als zeer prettig ervaren. Kennis van zaken, open in de communicatie en bovenal aandacht voor de klant. Vele dealers zouden een voorbeeld kunnen nemen aan deze werkwijze. De auto's die Outland heeft staan, zijn gewoon goed. Mooie uitvoeringen met een compleet en verzorgd opleverings-pakket.

18.08.2020

Bas

Wat n aardige en sympathieke gasten, de twee eigenaren van deze zaak. De totale ervaring van de ontvangst, de uitstraling en de uiteindelijke aankoop afwikkeling, de hulp achteraf. Niets op aan te merken, bijzonder! Het gebakje dat geserveerd werd op de dag van de aankoop was geweldig lekker. Mooie bos bloemen en lekker flesje en prachtig boek maakten onze dag n feestje. Dank je Harold, een super uitleg over alle technische aspecten, als we binnenkort nog bellen met n vraag ligt dat aan ons gebrek aan kennis. Groetjes Bas& Joyce Burger

14.08.2020

Jimmy Hereijgers

zeer tevreden,blij dat ik hem bij jullie gekocht heb

07.08.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Land Rover

Wij bieden

Financiering & verzekering
Inkoop
Merkdealer
Vrijwaring

Contact

Outland 4 x 4 B.V.

Harold de Vries - Verkoop

Oosteinderweg 335a
1432 AX AALSMEER
www.outland4x4.nl
Openingstijden

Outland 4x4

Ma – Vr
09:3017:30Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon
Filialen
Outland 4 x 4 B.V.

1432 AX AALSMEER

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie