Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

R.B. Autoplaza B.V.

Kalkovenweg 42, 2401 LK ALPHEN AAN DEN RIJN

Openingstijden

212 beoordelingen

4,4

212 Reviews

Kevin

Via een zoektocht op internet naar een Nissan Quashqai uitgekomen bij BR Autoplaza Alphen a/d Rijn. Na telefonisch contact eens gaan proefrijden. De auto beviel goed, maar er waren wat kleine gebruikerssporen waardoor we een lichte twijfel hadden. Hugo heeft ons uitgelegd en laten zien hoe hij dat allemaal kon verhelpen. Een week later de auto opgehaald en alle puntjes waren netjes verholpen. De auto stond er piekfijn bij en er waren zelfs twee nieuwe banden gemonteerd! Contact met zowel Hugo, Connie en Ramon was prettig. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

Cahit

Ik ben blij dat ik Autoplaza Brabant heb ontdekt! Ik heb een Nissan Note gekocht. Ben er heel blij mee. Goudeerlijke, betrouwbare mensen. Peter is buitengewoon vriendelijk, meedenkend. Bij Autoplaza Brabant = What you see is what you get. Voortaan koop ik mijn auto's hier en ik beveel familie en vrienden aan om hun auto bij Autoplaza Brabant te kopen.

Sheldon Kudjoe

.

Peter

Vorig jaar juni een Mercedes CDI 220 station gekocht. Helaas ging het een maand later mis met de remblokken in Frankrijk. Daarna eigenlijk probleemloos gereden. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en de auto. Heerlijke wagen en tegen een scherpe prijs. Sinds vorige week blijft de automaat soms hangen in de P stand, maar voor de rest geen ellende gehad. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

sven

Prima

A

Vriendelijk geholpen. Snel tot een deal gekomen. Super blij met de Audi A3!

Jan-Willem

Bij het maken van de proefrit bleek de radio unit met navigatie en scherm voor de achteruitrijcamera niet te werken. In eerste instantie was het idee om deze te vervangen voor een gewone radio. De unit is uiteindelijk toch opgestuurd voor reparatie. De levering van de auto duurde hierdoor langer dan gedacht. Om dit te overbruggen is mij een leen auto aangeboden. Al met al ben ik erg tevreden over de behulpzaamheid en service die is verleend.

Fred

Ik heb online een C4 gekocht van RBautoplaza en moet zeggen dat ze werkelijk zeer snel reageren, nette mensen en dienst leveren zoals afgesproken.

Rombley

goed

Edwin Plasmeijer

Wij hebben onlangs hier een tweede hands auto gekocht. In eerste instantie hadden we een proefrit aangevraagd met een Opel Insignia, maar die bleek drie uur voor de proefrit ineens verkocht te zijn. Voor ons een flinke teleurstelling. Even later bleek dat er een dag eerder een Opel Astra binnen te zijn gekomen. Wij besloten om daar een ritje in te gaan maken en waren direct verkocht. Na de proefrit hebben we alles prima afgehandeld met RB Autoplaza en onze auto stond op de afgesproken dag blinkend klaar om door ons meegenomen te kunnen worden. Inmiddels hebben we de auto een paar weken in ons bezit en zijn zeer blij met deze aankoop en RB Autoplaza voor hun geboden diensten.