Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Renault-dealer Stern in Eindhoven

Europalaan 2, 5623 LJ EINDHOVEN

Openingstijden

578 beoordelingen

4,4

578 Reviews

P.A.J Mermans

Ik had het vermoeden dat er koelvloeistof uit het reservoir verdween. De auto is afgeperst om te controleren of er een lek aanwezig was. Gelukkig niet.

K. van Hest

Ophaal/terugbreng service goed, kan altijd gebeuren, maar linker koplamp zal het gedaan moeten hebben bij keuring, maar was bij 1e keer dat ik weer verlichting nodig had defect, zal toeval zijn.

Mark Wanrooij

alles correct opgelost

A vd Wijngaert

Makkelijk on-line afspraak te maken. Vervolgens geen probleem om leenfiets te krijgen. Door toedoen van de garage alsnog een schade ontdekt die door een schadeherstelbedrijf over het hoofd was gezien. Deze werd goed afgewikkeld. Tot slot onmiddellijk bericht toen de auto klaar was via verschillende kanalen.

Y. de Vries

Het ging weliswaar om een kleine reparatie maar na aanmelding bij de desk werd ik onmiddellijk geholpen. Vriendelijke groet, Yde de Vries

R.R. Zielschot

Over de kwaliteit van de bus ben ik minder tevreden. Word wel goed opgelost steeds. Als bedrijf beveel ik jullie zeker aan .

M.J.A.S. Voogd

Goed

J.M.A Wessel

vervelend om 2x hetzelfde in te vullen. Goed programmeren aub!!!!!!

Anja Vissers

Auto gebracht voor onderhoudsbeurt. Goede service vriendelijk personeel.

Lijding

Zij kennen mijn auto beter dan dat ze mij kennen (groot compliment). Dorps, snel, makkelijk, betrouwbaar zeker niet minder productief. Men kent mij, heeft tijd voor klein praatje. Ben zeker geen nummer. O zo jammer dat er weer opgeschaald wordt naar groter. Onpersoonlijker, veel efficienter en straks overname door van Mossel... (zoals de VKV groep) Het zal wel een verschil van zakelijk inzicht zijn, maar het komt op mij over alsof alles in het teken komt te staan van geld. Op deze manier jaag je juist klanten het internet op. Ik zet aanbevelen op ja, maar dat geldt voor lokatie Goirle waar mijn gezin ook al met hun auto's van andere merken komen/kwamen !