Bekijk nu uw favorieten.
Foto Renault-dealer Stern in Zaandam

Renault-dealer Stern in Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 5, 1506 PW ZAANDAM

Openingstijden

Over ons

Renault dealer Arend Auto, is met 13 bedrijven gevestigd in Brabant en de regio Amsterdam, en onderdeel van Stern Groep N.V. Eén van de grotere bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. Deze basis zorgt ervoor dat wij u te allen tijden diensten kunnen verlenen op het gebied van mobiliteit. Arend Auto staat voor complete mobiliteitsgarantie in de automarkt, met de focus op dienstverlening en duurzaamheid. Met een team van gepassioneerde professionals streeft Arend Auto naar een langdurige klantrelatie. Belangrijke pijlers hierin zijn persoonlijke contact, korte en directe communicatielijnen en (uw) vaste contactpersonen. Daarnaast staan onze vakkundige mensen met veel plezier voor u klaar om al uw mobiliteitsvraagstukken te beantwoorden. Arend Auto is voor zowel de particuliere als de zakelijke klant een volwaardige mobiliteitspartner. Klik hier voor een compleet overzicht van alle diensten die wij te bieden hebben. Tot ziens bij Arend Auto, dé Renault dealer

Reviews

Moeder

Medewerkers zijn echt top bij de garage. Vriendelijk en eerlijk en meedenkend. Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar centrale heb je niks aan. Afspraken maken maar niks bevestiging en geen vragen kunnen stellen.

10.08.2020

S. van Heertum

Vriendelijke afhandeling, duidelijke kostenindicatie, afspraken werden nagekomen, tussendoor kreeg ik netjes een update over het verloop en onderdelen die eventueel vervangen moesten worden. Kortom, een betere ervaring dan de keren daarvoor.

10.08.2020

Jos Jonkman

Ik ben een trouwe Renault rijder (6 Renault laguna's en mijn echtgenote 2 Renault Twingo's) en een groot deel van die trouw is te wijten aan service van met name de receptionist. Sinds de samenvoeging van Purmerend (failliet) en Zaandam herken ik het service niveau niet meer. De receptionisten kennen mij niet en ik herken de service van voorheen niet meer. Ik vul dit formulier voor de laatste keer in aangezien er toch geen contact met mij wordt opgenomen ondanks het feit dat ik dat iedere keer wel heb aangegeven. Na jaren van trouw van mijn zijde heb ik besloten dat de eerstvolgende auto (helaas) niet de Renault Talisman gaat worden maar ik ga overstappen naar een ander merk. Als u meer wilt weten kunt u mij altijd bellen of mailen hoewel ik uit ervaring weet dat er toch geen contact wordt opgenomen.

10.08.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Dacia
Renault

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Renault-dealer Stern in Zaandam

Afdeling Verkoop

Pieter Ghijsenlaan 5
1506 PW ZAANDAM
www.stern.nl
Openingstijden

verkoop

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0021:00Uur
Vr
09:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
Renault Top Occasion 6 maanden
Renault Top Occasion 6 maanden
Meer informatie