Bekijk nu uw favorieten.
Foto Renault-dealer Stern in Zaandam

Renault-dealer Stern in Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 5, 1506 PW ZAANDAM

Openingstijden

Over ons

Renault dealer Arend Auto, is met 13 bedrijven gevestigd in Brabant en de regio Amsterdam, en onderdeel van Stern Groep N.V. Eén van de grotere bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. Deze basis zorgt ervoor dat wij u te allen tijden diensten kunnen verlenen op het gebied van mobiliteit. Arend Auto staat voor complete mobiliteitsgarantie in de automarkt, met de focus op dienstverlening en duurzaamheid. Met een team van gepassioneerde professionals streeft Arend Auto naar een langdurige klantrelatie. Belangrijke pijlers hierin zijn persoonlijke contact, korte en directe communicatielijnen en (uw) vaste contactpersonen. Daarnaast staan onze vakkundige mensen met veel plezier voor u klaar om al uw mobiliteitsvraagstukken te beantwoorden. Arend Auto is voor zowel de particuliere als de zakelijke klant een volwaardige mobiliteitspartner. Klik hier voor een compleet overzicht van alle diensten die wij te bieden hebben. Tot ziens bij Arend Auto, dé Renault dealer

Reviews

C.J.M. Scheepers

Bij de aankoop van mijn auto, een jaar geleden zou hij een grote beurt hebben gehad en zou ik na het eerste jaar slechts een controle beurt, kleine beurt moeten laten doen. Bij de ontvangst op de receptie bleek dat toch anders te liggen. Bij aankoop was een van de twee beurten gegeven en ik zou derhalve, gezien de kilometerstand over drie maanden geschat de andere beurt moeten laten geven. Kennelijk worden de afzonderlijke beurten meestal tegelijk gegeven, maar ik rijd te weinig, dus dat loopt niet parallel met elkaar. Na enige uitleg komen we overeen dat het andere deel van de beurt nu ook wordt gedaan en de prijs zal worden aangepast. Dan hoef ik pas over een jaar terug te komen voor onderhoud. Als ik het goed begrepen heb wordt dan ook elk elke jaar de olie ververst, dat vind ik nogal snel met mijn 5000 km. per jaar. Volgend jaar zal alles parallel lopen, ik zie wel maar blijf het vreemd vinden.

01.07.2020

E. Kagchelland

Zie boven !

01.07.2020

I.H.J.M. Kanters

Fijn dat je er op kunt wachten als men met je auto bezig is, werken keurig op tijd of komen dit melden als het anders verloopt. ook goed overleg wat noodzakelijk onderhoud is en wat men adviseert met duidelijk prijs indicatie erbij. Je weet direct waar je aan toe bent.

30.06.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Dacia
Renault

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Renault-dealer Stern in Zaandam

Afdeling Verkoop

Pieter Ghijsenlaan 5
1506 PW ZAANDAM
www.arendauto.nl
Openingstijden

verkoop

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0021:00Uur
Vr
09:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
Renault Top Occasion 6 maanden
Renault Top Occasion 6 maanden
Meer informatie