Schaftenaar Auto's

Zuiderzeestraatweg 469, 8091 CM WEZEP

Openingstijden

320 beoordelingen

4,3

320 Reviews

Arie

Fantastisch geholpen en heel tevreden

Jetty Lijklema

zoals boven beschreven, heel vriendelijk geholpen. Goede prijs / kwaliteit verhouding

jhw

Rustige en menselijke benadering en bezichtiging/aankoop. geen prietpraat maar reële informatie en handel. Bovag garantie en al. trekhaak eronder laten zetten. ook top !

Chris

Prima bedrijf

Peer

Sinds 2 weken ben ik de trotse eigenaar van een Fiat 124 Spider die ik bij Schaftenaar gekocht heb. De koop en afhandeling is prima verlopen.

Jennifer Boersma

heel erg vriendelijk mensen hele mooie goede auto's en veel professionele hulp echt top Als mijn auto aan eind is haal ik daar me nieuwe auto

Vivian

We konden onze auto pas na 2 maanden ophalen, maar dit was geen probleem. Ze hebben de bijrijdersstoel ook nog kosteloos verhoogt voor ons. Toen we na een maand stil kwamen te staan en de ANWB constateerde dat we een nieuwe accu nodig hadden hebben we de kosten van de nieuwe accu teruggestort gekregen. Goede service, zeker aan te raden.

Rob

Fijne verkoop, ontspannen sfeer. Goede auto voor een nette prijs. Snelle afwikkeling.

John en Josien

Wij hebben een aantal weken gelezen een auto gekocht bij Schaftenaars auto en zijn daar vriendelijk geholpen door Jaap. Jaap heeft voor ons nog een aantal dingen uitgezocht wat geen probleem was. Auto rijdt goed.

Pierre Manders

We hadden er 70 km rijden graag 2x voor over vanuit Twente.Je merkt/voelt dat je met een eerlijke zaak te maken hebt en geven juiste voorlichting aan (as) klant.Wij wensen jullie het beste