Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

233 beoordelingen

4,3

233 Reviews

Dim

Geen poeha gewoon goed

Jack

Gewoon goed....als de auto goed blijft is het super !

Ruud

En dat ervaar je toch niet elke dag en overal. Een bezoek zeker waard.

Bert

Ondanks dat ik 18 jaar in Wezep heb gewoond was dit mijn eerste ervaring met Schaftenaar. Prima geholpen en ondanks alle maatregelen die er op dit moment zijn aangaande Covid flexibel meegedacht. Duidelijk wat mogelijk en niet mogelijk is. Daar hou ikzelf ook van. Een leuke VW EOS gekocht waarin ik tot nu toe probleemloos rond tour.

Roel Gebhardt

Auto gezien in advertentie. Mail gestuurd over evt inruilwaarde. Voelde goed. Telefonisch contact gehad met Jaap. Spraken dezelfde taal. Afspraak gemaakt, onderhandeld en koop was klaar. Geen verkoper in strak pak. Aflevering was ook goed. Duidelijk over waar auto uit geïmporteerd was. Div telefonisch en app contact, wat ook heel plezier was. Klein puntje vanuit mijzelf. De auto was niet echt lekker gepoetst en van binnen niet erg schoon gemaakt. Zelf heb ik 51 jr in de auto’s gewerkt. Zodoende ben ik ook blij met Jaap van Toorn. Ik ga nog zeker een bakkie met m doen. Dus Schaftenaar is een aanrader.

John Zuidema

Super ervaring met dit bedrijf

Eugenie

Prettig zaken doen met een vriendelijke ondernemer op een no nonsens manier. Een nette zaak met dito auto’s.

Greet

Perfect snel en adequaat geholpen

Marieke

Duidelijk communicatie. Nete showroom. Vriendelijk personeel. Denkt goed mee in mogelijkheden. Ruime keus. Snelle service.

Nico

De informatie en behulpzaamheid vooraf was al top! Het ontvangst, dd prijs-kwaliteitverhouding van dd gekochte auto is prima te noemen en de achteraf documenten etc zijn betrouwbaar. Kortom top-garagebedrijf!