Scherpenisse Auto's B.V.

Rembrandtstraat 1, 3262 HN OUD-BEIJERLAND

Openingstijden

28 beoordelingen

4,3

28 Reviews

Jean Smits

Een zeer gezellige en rustige ontvangst. Rinus doet het uitstekend en handelt alles af zoals afgesproken.Hiervoor mijn dank. Klasse!!!!

Jacco

In mei dit jaar bij Scherpenisse auto een auto gekocht. Zat nog 6 mnd APK op en bij aflevering een beurt gehad. Vandaag 25 november afspraak gemaakt voor APK en beurt. Om 08.00 gebracht en vervolgens kwam de chef werkplaats naar mij toe met de medeling; meneer uw auto heeft in mei een beurt gehad bij aflevering dus heeft geen beurt nodig u kan nog 20.000 km mee. Ik kan de auto wel een onderhoudsbeurt geven , maar het is niet nodig. Wij willen niet onnodig geld uit uw zak kloppen wat niet nodig is. We kijken de vloeistoffen na en doen APK en hij is weer klaar. Bij deze dank voor jullie goede service ook toen bij aflevering van de auto en jullie eerlijkheid. Groet J Wesdorp.

Willem

Superfijn bedrijf. Duidelijke afspraken en deskundige medewerkers...

Cg

Pas auto gekocht prima service Zeker aan te bevelen

Cor van der linde

Klant vriendelijk en goed zou hier zo weer een auto kopen

Sandra

Hele goede Service en goed Personeel .groet Sandra .Borsboom

Herma Blom

Scherpenisse voert naar volle tevredenheid reeds vele jaren het onderhoud aan onze auto's. Snel, efficiënt en betrouwbaar. Niet echt goedkoop, maar, door de zaken op zekerheid af te maken op langere termijn kostenbesparend!

Justin

Een leuke Renault Twingo bij hun aangeschaft, er zat helaas bij aankomst een krasje op, volgens de verkoper was het geen probleem en zouden we een lakstiftje opgestuurd krijgen. Helaas nooit meer gekregen en na opbellen wilde ze ook niet meer de moeite doen om het op te sturen. We praten hier een lakstiftje?!? Hoe onsportief! leuke praatjes maar daar blijft het ook bij. Erg jammer dat er dingen worden beloofd die niet gebeuren.

Julia

Tis gw top bedrijf jonge

titus Brandsma