26 beoordelingen

4,5

26 Reviews

Tim

I bought my first car ever, and even thought I have only seen it online at first, Henry made sure that the process was painless and that I have got every information that I needed. Service was so professional that I would consider buying my next Volvo there too.

A.B.

Na een zoektocht op internet naar een V70 kwamen wij op een zaterdag in april 2021 bij Serva A28 terecht. Onze 21 jarige V70 wilden wij vervangen voor een jongere V70. Na een afspraak te hebben gemaakt ( in lock down periode kon je alleen auto's bekijken op afspraak ), stond de auto klaar en konden wij gelijk een proefrit maken. Een aantal dingen aan die auto stonden ons niet aan. Hugo, verkoopadviseur, dacht gelijk met ons mee en wist dat er in Amersfoort wel een auto stond, die mogelijk wel zou voldoen aan onze eisen. Hij is toen met ons meegegaan naar Amersfoort en heeft die auto laten zien. Een paar dagen later was de koop rond. Inmiddels bijna een haf jaar in ons bezit en na wat garantie reparatie's zijn wij erg blij met de auto en garage.

Carolien

Hadden een Volvo V50 via internet gekocht prijs 3000 euro. Zouden de auto op zaterdag op komen halen. Echter toch even een proefrit gemaakt. Auto Hakkelde iets en het boekje was sinds 40.000 km niet meer bijgehouden (verkoper had gezegd dat het boekje volledig was bijgehouden). Verkoper voelde zich bezwaard, want wij kwamen helemaal uit Doesburg gereden. Verkoper zei meteen, dat geen we in orde maken, afspraak is afspraak. Uiteindelijk konden we de auto een week later ophalen, met nieuwe verstuivers er in en de auto had tevens een kleine beurt gekregen. Al met al is de auto goed afgeleverd. Een compliment naar deze dealer toe. Dat het niet uitmaakt of je een nieuwe V70 koopt of een oud bakkie. De service blijft het zelfde. Toppers.

Stijn

Vandaag hebben wij onze eerste Volvo mogen ophalen. Mijn ouders en schoonouders waren al -tevreden- klant bij Serva Nijkerk en Serva Amersfoort. Vandaag hebben wij bij Mika, Serva A28 onze eerste Volvo opgehaald in een fantastische showroom met prettig en fijn personeel!

Cees

Afspraak gemaakt voor een proefrit en met mail bevestigd. Ook aangegeven dat we met de prijs uitkomen. De avond voor de proefrit wordt ik gebeld dat de auto verkocht is. Geen belletje of mail dat er meer belangstelling is en we misschien eerder ter zake moeten komen. Excuus was dat een collega de auto verkocht heeft. Kennelijk geen onderling contact of vastlegging van belangstelling. Zo respectloos en ik ben zeer teleurgesteld. Dat verwacht je niet van een nette dealer.

Honnie

Na bijna 20 jaar in een Volvo 960 gereden te hebben, werd het tijd om eens te gaan nadenken over een jongere auto. Het was de eerste keer voor ons in het nieuwe pand van Serva Nijkerk. Een heel mooie vestiging aan de A28 met een fijne sfeer en een verrassende doorkijk vanuit de showroom naar de werkplaats. Sympathiek en behulpzaam personeel. Heel fijn geholpen door Akshay die goed met je meedenkt, alle tijd neemt en voor wie een tevreden klant hoog in het vaandel staat.

Henry

Inmiddels meerdere autos bedrijfsmatig besteld. Het meeste had ik contact met dhr. Buijs, maar het hele Serva team staat voor je klaar. Van onderhandelen tot het afleveren, het hele proces is een feestelijke ervaring. Inmiddels ook wat "spoedgevallen" gehad (lekke band & software error in display), maar dat werd ook gelijk opgelost. Niks dan lof!

Stephan Steunenberg

Berry heeft ons geholpen als verkoper bij de aanschaf van een Volvo V60 bij Serva. Fijne eerlijke verkoper die je begrijpt en zeer klantvriendelijk is ingesteld. Ik kan iedereen hem aanbevelen die op zoek is naar een goede Volvo voor een goede prijs. Ook de after service is TOP geregeld, kortom een tevreden klant.

Robert van Reenen

Ik heb medio mei 2020 een volvo v40 aangeschaft .Goede degelijke auto .Februari 2021 start probleem lege accu . Volvo wegenwacht gebeld was binnen 1 uur paraat, auto gestart een belletje naar Serva Amersfoort waar er meteen een nieuwe accu in gezet werd en dit onder de garantieregeling Volvo select .Bedankt voor de goede service !!

Anoniem

Deskundige medewerkers. Hebben mij snel en adequaat weer op weg geholpen.