Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

21 beoordelingen

4,5

21 Reviews

Honnie

Na bijna 20 jaar in een Volvo 960 gereden te hebben, werd het tijd om eens te gaan nadenken over een jongere auto. Het was de eerste keer voor ons in het nieuwe pand van Serva Nijkerk. Een heel mooie vestiging aan de A28 met een fijne sfeer en een verrassende doorkijk vanuit de showroom naar de werkplaats. Sympathiek en behulpzaam personeel. Heel fijn geholpen door Akshay die goed met je meedenkt, alle tijd neemt en voor wie een tevreden klant hoog in het vaandel staat.

Henry

Inmiddels meerdere autos bedrijfsmatig besteld. Het meeste had ik contact met dhr. Buijs, maar het hele Serva team staat voor je klaar. Van onderhandelen tot het afleveren, het hele proces is een feestelijke ervaring. Inmiddels ook wat "spoedgevallen" gehad (lekke band & software error in display), maar dat werd ook gelijk opgelost. Niks dan lof!

Stephan Steunenberg

Berry heeft ons geholpen als verkoper bij de aanschaf van een Volvo V60 bij Serva. Fijne eerlijke verkoper die je begrijpt en zeer klantvriendelijk is ingesteld. Ik kan iedereen hem aanbevelen die op zoek is naar een goede Volvo voor een goede prijs. Ook de after service is TOP geregeld, kortom een tevreden klant.

Robert van Reenen

Ik heb medio mei 2020 een volvo v40 aangeschaft .Goede degelijke auto .Februari 2021 start probleem lege accu . Volvo wegenwacht gebeld was binnen 1 uur paraat, auto gestart een belletje naar Serva Amersfoort waar er meteen een nieuwe accu in gezet werd en dit onder de garantieregeling Volvo select .Bedankt voor de goede service !!

Anoniem

Deskundige medewerkers. Hebben mij snel en adequaat weer op weg geholpen.

Job

In september 2020 een Volvo S40 2005 overgenomen voor 3.000,- euro, in december 2020 al 1.000,- euro aan onderhoud betaald. Contacteer ik een lokale dealer voor een schatting van de inruilwaarde, heeft hij hier moeite mee omdat de NAP als oordeel 'onlogisch' geeft voor de tellerstand. Tot daar aan toe dat onderhoud nodig is aan een oude occasion, maar van Volvo had ik geen onlogisch oordeel verwacht. Zeker niet met hoe trots de tellerstand op de pagina van de voertuigen vermeld wordt. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij een dealer. Dan heb ik nog niet benoemd dat ik achteraf te horen krijg hoeveel onderhoud kost, terwijl de lokale dealer mij een transparante opbouw van de kosten geeft. Concluderend: als je verwacht dat een occasion bij Volvo nét wat meer zekerheid geeft dan een occasion bij een lokale dealer, dan zit je fout. Voor mij was dit geen fijne ervaring.

Bas

Inmiddels zit ik in mijn 17e Volvo, een blauwe V70 diesel die pas de half milioen kilometers haalde. Ik rijd 35000 per jaar. Die autos zijn werkgereedschap, net zo belangrijk als mijn laptop en mijn telefoon. Ze moeten het ook altijd doen, want niet verschijnen bij een klant is "not done". Bij Serva zorgen ze voor me, ook als het onderweg tegenzit. In Engeland reed ik over iets scherps met als gevolg schade aan een band. Dankzij daadkrachtige telefonische hulp van Arie en natuurlijk een Volvo bedrijf in Engeland, was ik binnen 90 minuten weer onderweg. Tot slot, na een dag hard werken bij de klant, is plaats nemen achter het stuur bijna zo goed als thuis zijn. Dank jullie wel, Serva!

Mario

Haben ein Volvo V50 und ein Volvo V60 dort gekauft und sind super zufrieden. Unser nächster Kauf wird wieder in Amersfoord bei Henry sein. Vielen Dank für alles

Michael

Alles verliep naar wens. Personeel is erg vakkundig, zowel verkoop als werkplaats.

Dieter

Ich habe contact mit Henry van Dijk. Ganz freundlich und schnell. Er hat mich von bahnhoff aufgehalt und die auto war schon fertig. Ich danke Serva herzlich