Bekijk nu uw favorieten.
Foto Smeets M.B. Zuid-Limburg B.V.

Smeets M.B. Zuid-Limburg B.V.

Handelsstraat 2, 6433 KB HEERLEN

Openingstijden

Over ons

U bent van harte welkom bij de Klantvriendelijkste Mercedes-Benz dealer van Nederland. Continuïteit, vertrouwen en het persoonlijke contact zijn essentiële begrippen in onze relatie met u. Uw wensen zijn maatgevend voor onze dienstverlening. Wij helpen U direct, 24 uur per dag. Afspraak is afspraak. Dit zijn beloftes die wij elke dag opnieuw waar maken. Kies voor onze professionele aanpak en ervaar waarom wij door onze klanten wederom gekozen zijn tot de klantvriendelijkste Mercedes-Benz dealer van Nederland. Was u nog niet in de gelegenheid, dan heten wij u van harte welkom! Tot ziens in één van onze bedrijven, namens Math Smeets, Algemeen Directeur Smeets Autogroep

Reviews

Anoniem

Ervaringen matig. veel dingen worden vergeten. Airco achterin die herrie maakt is niet gemaakt bij servicebeurt. Wel beloofd. Vergeten? Andere dingetjes die eerder zijn gebeurd: Oliedop vergeten terug te draaien. Alles vol olie onder motorkap. Accu leeg na servicebeurt (langdurig de auto laten staan bij vakantie). Vervolgens het testen vd accu in rekening brengen! En geen garantie op een nieuwe accu geven. Heel slecht. Bijstellen krakende achterklep is dusdanig gebeurd dat de klep nog meer kraakt, waarschijnlijk staat ie te strak afgesteld. Wordt er niet proef gereden? Zit te kijken of ik de service elders kan onderbrengen. Ben niet tevreden. Teveel dingetjes die telkens misgaan.

13.08.2019

Wauter

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Monteurs doen alle moeite om vragen te beantwoorden of uitleg te geven. Alleen jammer dat pech hulp vervalt als ik bij een B service de remolie niet laat vervangen omdat dit in Jul 2017 is gebeurt en ik heel weinig rij. Verwacht ook een beetje service van Mercedes Smeets als bedrijf op zich.

13.08.2019

Walter

Zeer correct en netjes, niets op af te dingen

12.08.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Smeets M.B. Zuid-Limburg B.V.

A. Djemajlji

Openingstijden

showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

werkplaats

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
08:0015:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie