Bekijk nu uw favorieten.
Foto Stern Auto Amersfoort

Stern Auto Amersfoort

Ruimtevaart 30, 3824 MX AMERSFOORT

Openingstijden

Over ons

Stern Auto, dé Mercedes-Benz dealer van Nederland voor personenwagens en bedrijfwagens, beschikt over 12 vestigingen. Vier daarvan zijn tevens gespecialiseerd in zware bedrijfswagens (SternTrucks) en drie vestigingen voeren ook het merk smart. Onze vestigingen zijn gevestigd in het centrum van het land en zijn goed bereikbaar. Bij Stern Auto vinden wij persoonlijke contact met u essentieel. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om het advies op maat te geven, dat het beste aansluit op de behoeften van u of uw onderneming. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Stern Auto bent u aan het juiste adres voor zowel aanschaf als beheer van uw wagenpark. De technici binnen het Stern Auto team hebben met hun jarenlange ervaring en opleiding de juiste expertise in huis om uw volledige wagenpark in topconditie te houden. Daarnaast heeft elke klant een vast aanspreekpunt in ons verkoopteam. Stern Auto heeft niet voor niets het motto: groot zijn, klein blijven...

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Gourgen

Wij zijn op 17-6 op de werkplaats geweest voor de service en zijn daar geholpen door meneer Satish Bhugwansing: graag zou ik heb persoonlijk een 10 willen geven voor de uitstekende service.

17.06.2019

Dirk

Een Mercedes Sprinter gekocht. Levering liep vertraging op, het zal wel druk zijn geweest met leveringen nieuwe bussen. Bij oplevering stond bus niet klaar, was van binnen en buiten niet schoongemaakt, uitleg was erg summier. Verkoper had weinig tijd voor nette oplevering. Daarbij ging alarm steeds af in laadcabine, dit was bekend bij Mercedes, maar daar werd niets aan gedaan. Dit had dealer middels het uitschakelen van alarm in cabine kunnen voorkomen. Heb dit probleem door andere dealer laten oplossen. En nee, ik ben niet erg tevreden over de service van stern Veenendaal. Gelukkig heb ik garantie en ga ik maar naar andere dealer.

14.06.2019

Nihat

Had afspraak 2 weken geleden gemaakt en bevestiging ontvangen voor onderhoud, toen ik aankwam wisten ze van niks, en na de bevestiging had laten zien en afdeling planning gebeld had was de eerste volgende mogelijkheid over 8 dagen. Ondanks dat ze er zelf een potje van hadden gemaakt kon ik geen onderhoudsbeurt krijgen binnen een paar dagen en de medewerker was erg brutaal en service ver te zoeken.

13.06.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Stern Auto Amersfoort

Afdeling Verkoop

Openingstijden

showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

werkplaats

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
Mercedes-Benz SternOccasion
Mercedes-Benz SternOccasion
Meer informatie
Mercedes-Benz Certified
Mercedes-Benz Certified
Meer informatie