Bekijk nu uw favorieten.

1490 beoordelingen

4,3

868 Reviews

Martin

Prima, correcte service.

Anoniem

Lars heeft ons uitstekend geholpen. Vriendelijk, deskundig, en nam alle tijd. En heel belangrijk: niet opdringerig. Verder ziet de showroom er keurig uit en voel je je welkom als je binnenkomt, mede door de gastvrouw.

Cees

Prettige en professionele benadering, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Jan

Een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt. Om 8.30 uur auto gebracht, kom m om 17.30 uur halen: hebben ze niks gedaan! Ook niet ff gebeld, niks. Nog nooit van mn leven meegemaakt ... volgens de balie komt dit wel vaker voor. Kan de auto nu morgen ophalen ... ben benieuwd!

Frank

Goede ervaringen, klantvriendelijk en prima service

Taxi Tims

het onderhoud zou langer duren dan er werd gezegd, en er was geen leenauto of iemand die mij naar huis kon brengen! Ook had eerst een APK toen werd er niet gezegd dat de auto een service beurt nodig heeft. Dus moest daarvoor terug komen. Was fijner geweest als alles in 1x gebeurd was en dit werd doorgegeven. Neem aan dat hun alles kunnen zien wat er gedaan moet worden qua onderhoud.

Wim

Super goede service en vakkundig personeel

Anoniem

In het verleden al veel gezeur gehad bij stern maar toch maar weer eens daar wezen kijken voor 2 glc binnen netjes geholpen maar na 3 x bellen nog steeds niks gehoord dus het probleem is nog niet opgelost bij Mercedes stern jammer ! Gelukkig zijn er meer dealers

Arie

Afgelopen donderdag 20 juni reden wij met de auto (mercedes) op de A1 naar een crematie. Wij werden door een andere weggebuiker geattendeerd dat er iets aan de hand was met de auto, waren nabij de afslag waar mercedes dealer STERN gevestigd is. Voorzichtig die richting opgereden. Bij aankomst ons gemeld bij de balie, kleine overleg en verteld dat we door moeten i.v.m. tijdsdruk vanwege de plechtigheid. Een monteur werd het een en ander verteld, ging gelijk aan de slag. Wij kregen keurig drinken aangeboden, en voor wij het wisten was de auto gereed gemaakt om de weg te vervolgen. Wij waren nog ruimschoots optijd bij deze plechtigheid. Stern dealer jullie mogen trots zijn op jullie team!!!! Wij zijn ze zeer dankdaar, dat ze ons zomaar even tussendoor goed hebben geholpen. Een zeer tevreden mercedes rijder. Nogmaals hartelijk DANK !!!!!!

Antoni

Ik wilde toch even nog reageren Ben afgelopen november in Nieuwegein Voor een beurt Daar kreeg ik het aan de stok met balie medewerkster Had een afspraak staan van 4halfuur Mijn vrouw had wat dingetje op papier onder andere handrem en ruiterspoeier rechts dat nazien Toen kreeg ik het andwoord van de vrouwelijke balie medewerken dat het niet kom want er was maar een beperkte tijd door Mercedes neergezet Ik heb geantwoord dat ik daar niets mee te maken had En de ruitersproeien doet het nog steeds niet goed. Gaat om kenteken 79 jtb2