Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.
Foto Stern Exclusief in Hilversum

Stern Exclusief in Hilversum

Zeverijnstraat 16, 1216 GK HILVERSUM

Openingstijden

Over ons

Stern Auto, dé Mercedes-Benz dealer van Nederland voor personenwagens en bedrijfwagens, beschikt over 12 vestigingen. Vier daarvan zijn tevens gespecialiseerd in zware bedrijfswagens (SternTrucks) en drie vestigingen voeren ook het merk smart. Onze vestigingen zijn gevestigd in het centrum van het land en zijn goed bereikbaar. Bij Stern Auto vinden wij persoonlijke contact met u essentieel. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om het advies op maat te geven, dat het beste aansluit op de behoeften van u of uw onderneming. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Stern Auto bent u aan het juiste adres voor zowel aanschaf als beheer van uw wagenpark. De technici binnen het Stern Auto team hebben met hun jarenlange ervaring en opleiding de juiste expertise in huis om uw volledige wagenpark in topconditie te houden. Daarnaast heeft elke klant een vast aanspreekpunt in ons verkoopteam. Stern Auto heeft niet voor niets het motto: groot zijn, klein blijven...

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Rob vab Berkel

diverse keren gebeld, niet terug gebeld door Gerard van Schaik uiteindelijk afspraak met Bas Langeveld gemaakt bevestigd per mail 800 en reparatie tijd zou 1,5 uur zijn. Kom aan staat de afspraak op 11.45 uur. Ga na ca 2.45 uur vragen waar mijn auto bleef , wordt er verteld dat men eerst pauze had en dat het langer duurt. Nu 3 uur verder nog geen auto dus volgende keer andere garage.

30.10.2020

Julian

Ongekend slechte garage. Onaardige mensen. Nemen nooit de telefoon op laat staan dat ze je terug bellen. Nemen weken de tijd om je auto te herstellen en ook al kom je met een auto van significante waarde uit hun top reeks (AMG) en heb je problemen in garantie met de motor, vervangend vervoer krijg je niet. Ik heb 2 weken lang geen auto gehad. Ze wouden me niet tegemoet komen. Wat een verschrikkelijk bedrijf. Ik heb nog nooit zoiets slechts en onmenselijks meegemaakt.

20.10.2020

Jan

Had wat vragen over Mercedes Gadgets voor een vriend van mij, waarbij Jacqueline en het magazijn mij perfect geholpen hebben!!

09.10.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Stern Exclusief in Hilversum

Afdeling Verkoop

Zeverijnstraat 16
1216 GK HILVERSUM
www.stern.nl
Openingstijden

showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

werkplaats

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie