Theo Peeters Automotive

Opaallaan 2, 2132 XT HOOFDDORP

Openingstijden

99 beoordelingen

4,7

99 Reviews

Andre

Heel netjes geholpen, en meer geleverd dan verwacht. tevens een hele sympathieke man.

Henk

Alweer mijn 2e auto gekocht bij Theo.. Waarom? Omdat ik het een fijn, eerlijk en open mens vindt. Verstand van zaken en in voor een goede deal. Ik zou mijn 3e auto ook weer hier kopen.

Irha

Ik ben goed geadviseerd. Offerte en prijs voor mijn inruil auto geaccepteerd zelf dat hij wat extra gebreken had gemist! No nonsense en makkelijk de deal gedaan!

Hans Zonnenberg

Hele goede ervaring opgedaan. Snelle taxatie van mijn inruilauto en hele fijne aflevering aan de deur. Theo is ook een hele gezellige en goede verkoper met verstand van auto s. Waren ze inderdaad maar zo bij de dealers. Mijn volgende auto komt echt bij Theokooptjeauto.nl vandaan.

Pim

Betrouwbaar bedrijf met uitstekende service

J.J.

Vlot, helder, zeer fijn de klant tegemoet komend. Met een glimlach de deur uit gegaan en weggereden in een prima auto!

Ronald

Kwamen kijken naar n skoda octavia voordat wij t wisten n proefrit & aankoop. Nog nooit zo snel gedaan, de aanschaf & inruil van n auto. Fijn gesprek, eerlijke informatie. Theo een man naar ons hart.

Genion

Zeer fijn contact gehad met Theo, ik was nog wat sceptisch over de naam van de website, maar zeer positief verrast door de vriendelijkheid, kennis en ook wel het geduld van Theo. hij neemt de tijd, gunt je een fijne proefrit en geeft allerlei tips en duidelijke uitleg. Een auto kopen is altijd een mooi spel, op het eind komt het er op neer wat je onder de streep moet betalen en of je zelf daar tevreden mee bent. We hebben een prachtige Fiat 500e La prima gekocht, top afgeleverd en afgesproken zaken zijn perfect nagekomen door Theo. Tot nu toe alleen maar complimenten, en zeer tevreden, we gaan er van uit mochten er wat zaken ontstaan waar we Theo nodig hebben dat hij dat ook zal oplossen! als ik de rest van reviews lees maak ik me daar geen zorgen om. Zullen zeker bij een volgend aankoop weer bij Theo gaan kijken.

Marit

Theo is een man van service. Overleg op ieder moment van de dag. Eerlijke prijzen en een persoonlijke benadering. Je wordt gehoord. De service van de auto aan huis leveren voor proefrit en aflevering is ideaal. We komen zeker terug.

Henk

Vriendelijke verkoper die goed luistert naar zijn klanten. Ook perfecte aftersales service!