Bekijk nu uw favorieten.

50 beoordelingen

4,5

38 Reviews

Roy

Vorig jaar een mooie mini one gekocht, incl 6 maanden bovag. Zojuist een check laten doen, klein ding werd vastgesteld, aan Theo voorgelegd, werd zonder meer kostenloos gerepareerd, wat kun je nog meer wensen? Hulde!

Ruud

De eigenaar Theo is een vriendelijke man maar komt zijn afspraken zelden na. We hebben er een Peugeot 208 gekocht maar was helaas geen Nederlandse gebruiksaanwijzing en onderhoudsboekje bij. Na steeds te hebben gebeld en de belofte te hebben gekregen het boekje beslist te krijgen is dit tot op heden , bijna een jaar na dato, nog steeds niet geleverd. Ook werden we nooit terug gebeld. Schept erg weinig vertrouwen in het bedrijf. Inmiddels de auto bij andere garage in onderhoud gebracht en......zij konden dus wel snel voor de boekjes zorgen.

Yvette

Theo is een erg toegankelijk persoon waar je je snel thuis voelt. Het aanbod aan auto\'s is uitgebreid. De auto die ik aangeschaft heb bleek een functie die op de website stond niet te bezitten, hier kwam ik pas na de aanschaf achter. Theo heeft dit op een vriendelijke manier, snel & kostenloos in order gemaakt. Een goede service dus. Ik ga het onderhoud ook bij Theokooptjeauto.nl laten uitvoeren.

Connie

Klantvriendelijk en goede prijs

Bram

Prima, snel en goed en meedenkend. De ervaring met de verdere service hoop ik uit te stellen.... :-)

Anoniem

Leuke vent, eerlijk verhaal en een goede auto gekocht.

Yvonne

De aankoop als prettig ervaren. Geen opdringerige verkooppraatjes en alle ruimte voor vragen.

Stijntje

Persoonlijk en betrouwbaar!

Agnes

Heel vriendelijk en professioneel!

Maarten

Vorige maand mooie geimporteerde Youngtimer Volvo V70 gekocht. Prima verzorgd, goed afgeleverd en ook later toen er nog een (klein) probleempje opdook, prima in orde gemaakt. Theo doet zijn best voor zijn klanten en heeft daar plezier in.