Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Vaartland.nl Halsteren

Nijverheidsweg 2, 4661 VM HALSTEREN

Openingstijden

865 beoordelingen

4,1

865 Reviews

Robin

We hadden eerst een bel afspraak gemaakt om een testrit te maken in een van jullie auto’s. We werden die dag erg vriendelijk ontvangen, ondanks de lockdown. Na de testrit heeft de verkoper (Peter Bosch uit Zwolle) ons alles uitgelegd hoe alles werkt binnen het bedrijf en wat de evt garantie pakketten zijn. Uiteindelijk hebben we de auto gekocht en zijn we er erg blij mee. Nogmaals bedankt

Dian

Wij werden erg fijn geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Auto was precies als omschreven op de website, vrijwel in nieuwstaat en voor een nette prijs.

Frits van den Berg

Koop hier geen auto op "afstand" Ze zijn zogenaamd heel transparant over gebruiks schade, dat was dus niet het geval. De auto had meer gebruiks schade dan was gemeld nadat de auto werd geleverd, na veel heen en weer gemail is er niks opgelost. Ja ze willen het repareren met de insteek dat de kosten voor hun zijn?? Oftewel je krijgt gewoon een rekening na, bij deze zaak koop ik geen auto's meer

Toby Reimert

Het eerste contact was gelijk prettig. Vooraf even telefonisch contact gehad over een bezichtiging. De auto stond al voor ons klaar en een proefrit was geen probleem. Na de proefrit een aantal kleine zaken over de auto besproken. De 'probleempjes' zijn netjes opgelost en Vaartland (Heerenveen) heeft een zeer tevreden klant!

Dhieradj

Na aankoop was er een probleempje waardoor de auto naar een kant trok. Na enkele mailtjes is er een oplossing aangeboden en na vrede geholpen.

Stefan

Ik heb vandaag mijn BMW Cran Coupe opgehaald in Helmond! Medewerkers van Vaartland in Helmond zijn super heel deskundig! Ik ben super blij met deal.

Erik De jong

Samen met mijn zoon binnengelopen bij vaartland heerenveen en was eigenlijk nog niet van plan om een auto te kopen, maar ja daar stond ie dan te shinen met een prachtig amg pakket. Meteen proefritje gemaakt en alles meteen geregeld wel met een maxi pakket zodat auto beurt en garantie heeft. Alles netjes en vakkundig geregeld en stond een weekje later met een strik klaar voor aflevering. Inmiddels al een paar honderd km gereden en heb een kleine trilling in het stuur, Meteen gemeld bij autotrust en word zsm onder garantie nog even gebalanceerd. Bedankt voor de prima service en de klantvriendelijke houding.

Suleman

Ik ben heel, heel blij met alles wat je doet voor je klanten met veel respect

Jaap

Scherpe prijzen, prettige medewerkers en doen wat het zegt. Kortom weinig op aan te merken.

Gerard

Wederom goed geholpen met onze nieuwe auto Kwamen eigenlijk voor een andere auto Maar zagen deze staan Geen enkel probleem allebei de autos werden buitengereden voor een proefrit