Vaartland.nl Helmond

890 beoordelingen

Lagedijk 7, 5705 BX HELMOND

Openingstijden

890 beoordelingen

4,1

890 Reviews

Katja

Heb een hele mooie auto gekregen van mijn man. Gerben Lekkerkerker heeft dit allemaal mogelijk gemaakt zodat dit een verassing voor mij kon zijn. Een verassing was het zeker, de auto met de grote gele strik bleek voor mij te zijn! :) hij rijdt fantastisch , alleen maar lof voor dit bedrijf.

Ali

Onlangs online een auto kocht bij de vestiging in Stolwijk. Arnold heeft mij tijdens dit proces erg goed geholpen. Ik had wat extra aandacht nodig omdat dit mijn eerste online aankoop was van een auto, die kreeg ik van Arnold. Thanks voor de goede service Arnold!

Bas

Ik ben via marktplaats in Zwolle terecht gekomen voor de door mij gezochte auto. Erg fijne sfeer en erg fijne geholpen door een kundige en vriendelijke verkoper.

Henk

Ik heb mijn auto in Den Haag gekocht zonder problemen maar de aflevering in Apeldoorn … die vent kan beter wat anders gaan doen. Ik had de aflevertijd verzet van 11.00 naar 09.00. Ik had twee dagen eerder gebeld en was geen probleem. Toen ik om 09.00 aankwan bleef hij volhouden dat ik niet gebeld had !!! Ook de volle tank bij aflevering was niet afgesproken …. Dus wel. Het kinderstoeltje wilde hij niet in de auto monteren want dan was hij verantwoordelijk. Ik ben nog nooit zo kwaad geweest. Wat een anti commerciele eikel is die vent zeg.

Gabriel Paul Branea

Everything was perfect, everything was very transparent and professional and Peter Bosch helped me with all the information I needed, A true professional

Jannet

Auto stond klaar in perfecte staat! Ik hoop veel rijplezier te hebben van mijn nieuwe auto.

Erdoğan Kaya

De verkoper en de telefoniste waren heel vriendelijk. De verkoper heeft goed z'n best gedaan om oplossingen te zoeken tot het bereiken van een overeenstemming. Complimenten!

Jeroen

AUTO GEKOCHT IN HALSTEREN (NB) lekker casual en geen poespas met grote luxe garage. Fijne verkopers en leuke ontvangst in een kantoor ingericht als bruin café. Je voelt je gelijk thuis. Zou andere mensen deze garage ten zeerste aanbevelen.

Amir

Wij zijn zeer tevreden met dit professionele team en vooral Tamas, zo aardig, beleefd en professioneel, hij zette me midden in al het administratieve werk van het kopen en verkopen van auto's. Ik zal ze zeker ook prioriteit geven voor de volgende auto. Jammer dat er geen tien sterren kunnen geven.

Postma

We kwamen binnen en werden meteen correct ontvangen. Proefrit was geen probleem, er wordt de tijd voor je genomen. We kregen een prima bod op onze oude auto. Bij het ophalen van de nieuwe auto werden we erg leuk ontvangen, er lag een mooie gele strik op de motor kap, er werd een soort feestje van gemaakt. Erg leuk allemaal.