Bekijk nu uw favorieten.
Foto Vakgarage Foolen

Over ons

OVER VAKGARAGE HARRIE FOOLEN Wij houden ons bezig met het onderhoud, service en reparatie van alle voorkomende auto's. Met als specialiteit Amerikaanse Auto's en lichte bedrijfsauto's. Wij werken met zeer hoog opgeleide mensen en zeer moderne apparateur. Ook verzorgen wij de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's.

Reviews

Harmen

Halverwege vorig jaar kocht ik een Ford Focus stationwagen uit 2005 bij de familie Foolen. De wagen bevalt nog steeds erg goed en hij kwam onlangs glansrijk door de APK. Het onderhoud was inderdaad uitstekend, zoals me ook door de heer Foolen was verzekerd. Blij dus met mijn aankoop.

03.04.2019

Jeroen

Een nette ontvangst en een fijne omgang. Recentelijk een Volvo V50 gekocht. De auto bevalt erg goed. Vakgarage Foolen komt afspraken goed na en heeft een goede en klantgerichte service. Kortom een fijn familie bedrijf met oog voor detail. E

15.02.2019

Ronald

Afgelopen zomer een bmw e65 750i gekocht. Heb hem nu een half jaar en is gewoon een super nette en goede auto. Ben ook zeer goed behandeld met de aankoop en inruil. Hier zouden veel een voorbeeld aan moeten nemen.

07.12.2018

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Schadeherstel

Contact

Vakgarage Foolen

B. Foolen

Poeldonk 34
5275 HP DEN DUNGEN
www.vakgaragefoolen.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Za
09:0018:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie