Bekijk nu uw favorieten. watchlist.goto-optimizely watchlist.mywatchlist-optimizely
Foto Vireo Auto Haarlem

Vireo Auto Haarlem

Leidsevaart 592, 2014 HT HAARLEM

Openingstijden

Over ons

Vireo Auto Haarlem is een van de meest toonaangevende dealers in de regio Haarlem en daar buiten. In onze ultra moderne showroom zult u zich direct thuis voelen. Een van de grootste showrooms in de Randstad biedt u een enorme variëteit aan nieuwe en gebruikte auto`s van velerlei merken. Als onderdeel van de beursgenoteerde Sterngroep staat uw mobiliteit bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling is niet alleen u voor de eerste keer als klant te verwelkomen maar om in de jaren daarna een relatie op te bouwen waardoor uw aankoop en aftersales ervaring met ons u zal besluiten ook in de toekomst uw auto`s bij ons aan te kopen. Een zeer ervaren team van verkoop adviseurs zal u begeleiden bij uw aankoop van een van de geweldige nieuwe Alfa`s, de onderscheidende Lancia`s of de stoere nieuwe Jeeps. Maar misschien kiest u voor een van onze geselecteerde occasions met 2 jaar garantie. Vireo Auto is voortgekomen uit de Eagle Auto groep, jaren lang een landelijk begrip voor de merken Chrysler Jeep en Dodge. De merken Chrysler en Dodge onderhouden wij al sinds 1988 en wij zijn daarmee een van Nederlands oudste bedrijven qua kennis en ervaring met deze Amerikaanse iconen. Ons aftersales team is zeer vakbekwaam en zullen uw auto nu en in de toekomst onderhouden volgens de meest stringente eisen zonder daarbij uw economische belangen uit het oog te verliezen. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend langs te komen bij onze prachtige vestiging in Haarlem waar u niet alleen kunt genieten van onze merken maar ook van vele tientallen exclusieve modellen van een fraaie Porsche, Maserati of oldtimer tot een indrukwekkende Chrysler 300C.

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

E

Altijd goed. Alleen dit keer viel het tegen dat de auto niet was schoongemaakt, hetgeen vorige keren altijd gebeurde. Ook de service card voor een jaar werd niet meer uitgegeven. Schoonmaken wordt door andere dealers altijd nog gedaan,.

16.02.2019

R.F.J.

Ik ben onlangs niet met mijn Giulietta in de werkplaats geweest?! Ik heb de auto op 22.12.2019 aangekocht en daarna gevraagd om de sleutelcodekaart, die bij aankoop ontbrak. Wellicht is dit de aanleiding voor deze enquête? Kan ik dus niet gebaseerd op \"werkplaatservaring\" invullen! Overigens wacht ik nog steeds op mijn nieuwe sleutelcodekaart!

16.02.2019

Pieter 

Vreselijk slechte ervaring! Het begon al met het maken van de afspraak. Ik verzoek bewust of communicatie via de mail kan, helaas moest en zal de medewerker van Vireo het telefonisch afhandelen. De afspraak betrof een beurt en iets extra. Een beurt zou maar een uur duren. Hetgeen ditmaal gedaan is kostte blijkbaar de hele dag. Wachten hierop kon al helemaal niet. Behalve als ik er om 7:30 of 13 uur was. Tot slot de kosten die de pan uitrezen! Olie verversen + filter vervangen is hetgeen wat de hele beurt inhoud in dit geval. Nee.. Vireo splitst dit op de rekening en vraagt er gerust 190€ voor. Tip voor de lezer: wil je niet je hele dag kwijt zijn, te veel betalen of vreemde blikken op werk krijgen omdat je moet worden gebeld, kies een andere garage!

15.02.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Alfa Romeo
Jeep
Lancia

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Vireo Auto Haarlem

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Savali dealer

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Shop

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie