Bekijk nu uw favorieten. watchlist.goto-optimizely watchlist.mywatchlist-optimizely

Over ons

Vireo Auto B.V. Houten is de officiële Alfa Romeo en Abarth dealer voor Midden Nederland, gevestigd aan de Ringveste 4 te Houten. In onze showroom treft u alle actuele modellen aan van beide merken en onze verkoopadviseurs, Ton Peters, Richard van den Broek en Maarten Seegers staan u op een professionele wijze bij in het maken van uw keuze. Ook voor jonge occasions van de merken Alfa Romeo, Abarth en Lancia bent u bij ons aan het juiste adres. Het actuele aanbod is terug te vinden op onze website www.vireoauto.nl. Onze werkplaats en magazijn is geheel gericht op de merken Alfa Romeo en Abarth. Ook voor uw Fiat en uw klassieker bent u bij Vireo Houten aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat uw auto in top conditie te houden. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze receptionisten Anja Vernooij of Olaf Mulder. Het team van Vireo Houten heet u van harte welkom!!!

Reviews

Pieter 

Vreselijk slechte ervaring! Het begon al met het maken van de afspraak. Ik verzoek bewust of communicatie via de mail kan, helaas moest en zal de medewerker van Vireo het telefonisch afhandelen. De afspraak betrof een beurt en iets extra. Een beurt zou maar een uur duren. Hetgeen ditmaal gedaan is kostte blijkbaar de hele dag. Wachten hierop kon al helemaal niet. Behalve als ik er om 7:30 of 13 uur was. Tot slot de kosten die de pan uitrezen! Olie verversen + filter vervangen is hetgeen wat de hele beurt inhoud in dit geval. Nee.. Vireo splitst dit op de rekening en vraagt er gerust 190€ voor. Tip voor de lezer: wil je niet je hele dag kwijt zijn, te veel betalen of vreemde blikken op werk krijgen omdat je moet worden gebeld, kies een andere garage!

15.02.2019

Joost

Prima voor zover ik kon zien. Ik heb niet op schrift mee gekregen welke werkzaamheden gedaan waren. Ik was ook gewend dat mijn auto even een stofzuigbeurtje kreeg en door de wasstraat gejaagd werd, maar helaas mocht dat niet het geval zijn. De bediening/ontvangst bij de desk was ook niet echt enthousiast.

15.02.2019

 W.J.

Zie het uitvoerige gesprek, dat ik recent met de heer Hiensch voerde!! Nadere toelichting volmaakt overbodig.

15.02.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Ontwerp
Schadeherstel
Sleepdienst
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Vireo Auto Houten

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Savali dealer

Ringveste 4
3992 DD HOUTEN
www.vireoauto.nl

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Shop

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie