Bekijk nu uw favorieten.

Waardenburg Auto`s B.V.

Kosmonaut 25, 3824 MK AMERSFOORT

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Derek

Ik was op zoek naar een ruime station wagen, vond deze bij Waardenburg Auto's in Amersfoort. Vrijdagavond een whatapp gestuurd om zaterdag proef te rijden. Auto stond zaterdagochtend netjes klaar. Winterbanden-set ook. Eigenaar Waardenburg gaf me alle tijd om zelf even goed rond te kijken in en om de auto. Alle papieren en historie aanwezig. Daarna alle tijd om even proef te rijden. Direct gekocht, volgende dinsdag stond de auto klaar. Wat me opviel was de eerlijkheid en openheid van de eigenaar. Nette kerel en prettig zakendoen. Neemt de tijd. Auto bevalt goed, goed gevoel er aan overgehouden. Super!

20.10.2020

Ruud

Bijzonder prettig bedrijf. What you see is what you get. Eerlijk verhaal. Ik ben heel tevreden met mijn mooie zwarte Jaguar S Type.

14.10.2020

Wout

Een maand geleden kocht ik mijn auto bij Waardenburg auto's. Prima auto, goede prijs, goede inruil. Sinds een paar weken meldt de computer een vage storing in het motormanagement. In overleg met Thom Waardenburg de auto laten controleren door mijn eigen garage en samen besloten de sensor te vervangen. Ik wacht nu even af of dat de klacht verholpen blijft maar Thom heeft al aangegeven dat als er vervolgacties nodig zijn dat die dan ook door hem betaald gaan worden. Ik kan alleen maar zeggen: prima aftersales. Alle lof!!!

01.10.2020

Toon alle reviews

Contact

Waardenburg Auto`s B.V.

Thom Waardenburg

Kosmonaut 25
3824 MK AMERSFOORT
www.waardenburg-autos.nl/

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie