Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Wallinga Car Care

Vaalserbergweg 307, 5628 CH EINDHOVEN

Openingstijden

87 beoordelingen

4,5

87 Reviews

Lieke

Ik ben een leek op auto gebied en ben daarom eens gaan googlen, en kwam uit bij carcarewallinga in Eindhoven terecht. Nette bedrijf en aardige verkopers. Fijne en goede deal kunnen sluiten mensen hier kun je met een goed gevoel een auto kopen.

Arnoud

Bij het eerste contact al meteen een goed gevoel. Leuk gesprek gehad. Kreeg een nette prijs conform de verwachting voor mijn auto terug. Aflevering verliep snel en soepel. Zonder veel poes pas en praatjes, gewoon zeggen hoe het is.

Jan

Nieuwe VW t-roc stond netjes klaar. Precies zoals afgesproken. Probleemje met vrijwaring ingeruilde auto netjes opgelost. Kortom zeer tevreden.

Henk

Wij waren de eerste klant in hun nieuw verbouwde showroom. Zeer prettig ontvangen in een hele mooie locatie. Na een fijne proefrit tot aankoop overgegaan. Aflevering verliep soepel. Rijd nu een maand met de auto zonder problemen.

Lieuwe

Voor aankoop gevraagd om aankoopkeuring. Dit was geen probleem. Kwamen paar puntjes uit de aankoopkeuring. Netjes samen prijstechnisch uitgekomen. Auto netjes volgens afspraak afgeleverd.

Dirk

Afspraak gemaakt voor bezichtiging. Mooie lease constructie via een partner. Al met al zeer content.

Merten v Vught

Contact opgenomen met Car Care Wallinga. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Appte me de gevraagde foto's snel door en vragen werden naar behoren beantwoord. Bij aankomst was alles zoals omschreven en hebben we snel zaken kunnen doen. Ik kreeg een nette prijs terug voor mijn auto en ik kon de nieuwe auto meteen meenemen.

George

Gisteren Een Andere Auto gekocht Citroën C5 bij Car Care Walinga Eindhoven Fantastisch Geholpen Auto om en omgeruild Zelfs Met de Verzekering heeft de verkoper perfect voor mij geregeld Echt top volgende keer eerst hier kijken

Derek

Prettig zaken doen. No nonsense.

Jacky

Heb 1 maand geleden een auto gekocht bij Carcarwallinga. een top bedrijf moet ik zeggen. Alles is mogelijk. Voor elke budget hebben ze wel een mogelijkheid. En als je iets meer dan je budget wil kan dat ook geregeld worden. Of je nou een particulier of zakelijke klant bent alles kan. En zelfs voor ZZP’ers, starters zijn er volop mogelijkheden. En de auto die ik uiteindelijk kocht is in een woord GEWELDIG ! Een hele mooie nette auto, weinig kilometers en correcte historie. Op al mijn vragen hadden ze een antwoord! Ik had het gevoel dat ik bij een Dealer was, m.b.t. hun kennis en capaciteit ! Alleen de prijs was stukken lager dan de dealer. Maar de service is een voorbeeld voor veel dealers. Nogmaals mijn dank aan carcarewallinga. veel succes en tot de volgende auto !