Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Wallinga Car Care

Vaalserbergweg 307, 5628 CH EINDHOVEN

Openingstijden

92 beoordelingen

4,5

92 Reviews

John

Mijn auto ingeruild voor een andere en ik kreeg te maken met Hassan al Aarrachi. Heel fijn persoon en heel duidelijk in alles. Ik kom hier graag weer terug!!

Michel

Inmiddels alweer mijn 6e auto gekocht via Car Care Wallinga. Wat mij aanspreekt is dat ze een stapje extra zetten. De auto die ik zocht (BMW X1) hadden ze niet staan maar vrij snel kreeg ik een belletje dat ze een mooi exemplaar hadden gevonden. Met een nette prijs voor mijn huidige auto was de koop snel gesloten. Ook het onderhoud aan de auto voeren ze netjes uit tegen een eerlijke prijs. Kortom dik tevreden.

Willem

Voor een nieuwe medewerker zocht ik een auto. Ze hadden een mooie Kia te koop staan. Afgesproken dat ze mijn medewerker op zouden halen bij het inleveradres van de auto van zijn vorige werkgever. Als alles in orde was, dan konden we meteen rijden in de nieuwe auto. Perfect geregeld en heel blij met de nieuwe auto.

Lex

Bij dit bedrijf een auto aangeschaft en ingeruild. Na een misverstand over een accessoire, heeft de directie in samenwerking met de klant er alles aan gedaan om dit op een goede manier op te lossen. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Thea

Ik ben autoliefhebber en koop met enige regelmaat een andere auto. Hier zijn het ook echt auto liefhebbers en hebben regelmatig iets aparts staan wat precies in mijn straatje past. Nu al een paar aankopen gedaan en bevalt nog steeds uitermate goed. Nette inruilprijs en goede service.

Lieke

Ik ben een leek op auto gebied en ben daarom eens gaan googlen, en kwam uit bij carcarewallinga in Eindhoven terecht. Nette bedrijf en aardige verkopers. Fijne en goede deal kunnen sluiten mensen hier kun je met een goed gevoel een auto kopen.

Arnoud

Bij het eerste contact al meteen een goed gevoel. Leuk gesprek gehad. Kreeg een nette prijs conform de verwachting voor mijn auto terug. Aflevering verliep snel en soepel. Zonder veel poes pas en praatjes, gewoon zeggen hoe het is.

Jan

Nieuwe VW t-roc stond netjes klaar. Precies zoals afgesproken. Probleemje met vrijwaring ingeruilde auto netjes opgelost. Kortom zeer tevreden.

Henk

Wij waren de eerste klant in hun nieuw verbouwde showroom. Zeer prettig ontvangen in een hele mooie locatie. Na een fijne proefrit tot aankoop overgegaan. Aflevering verliep soepel. Rijd nu een maand met de auto zonder problemen.

Lieuwe

Voor aankoop gevraagd om aankoopkeuring. Dit was geen probleem. Kwamen paar puntjes uit de aankoopkeuring. Netjes samen prijstechnisch uitgekomen. Auto netjes volgens afspraak afgeleverd.