Bekijk nu uw favorieten.

Weijers Auto B.V.

Wolweverstraat 19, 2984 CE RIDDERKERK

Reviews

Ad

Op 9 mei 2018 een gebruikte Lancia Musa gekocht bij Weijers Auto, Ridderkerk. Pracht auto! Precies wat wij zochten! Op ons verzoek trekhaak (80 kg belastbaar) gemonteerd voor 2 el. fietsen! Op weg naar een korte vakantie bleek, dat de achtervering bij het passeren van verkeersdrempels problemen gaf. Garage Weijers daarover gebeld en afspraak gemaakt. Zij hebben toen steunveren aangebracht en het probleem is tot onze volle tevredenheid en kosteloos verholpen! Garantie!!!

07.08.2018

Ronald

Sinds een paar maanden de trotse bezitter van een Tipo hatchback 1,4 120 pk. Ten eerste echt een super auto en zeer fijn geholpen. Duidelijke afspraken en de aflevering was geweldig,.

26.07.2018

W

Een naar gevoel overgehouden aan dit bedrijf. Moest uit Alkmaar komen en had vooraf fotó\'s gestuurd van mijn Renault Twingo. Dhr. Weijers heeft wel in de mail aangegeven een prijs voor inruil tussen de 4500 en 5000 Maar wilde de auto wel zien. Bij aankomst 4750 voor de Twingo. Uiteraard probeerde ik 5000. Dus bellen met handelaren. Na 25 minuten hoop commentaar op de Twingo. Auto heeft schade gehad, strippen kloppen niet etc. Koper gebeld met Renault in Breda en zij bevestigde dat auto in orde is. Heer Weijers als je de prijs van 4750 niet kan waarmaken (auto niet kwijt kunnen bij de handel) moet U het de klant niet kwalijk nemen dat hij boos is. Ook nog de Fiat achterin de showroom zetten. Waarom niet buiten, we hadden toch afspraak!!

05.05.2018

Toon alle reviews

Contact

Weijers Auto B.V.

E.J. Weijers

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie