Bekijk nu uw favorieten.

16691 beoordelingen

4,3

635 Reviews

Annelies

Prima

Frans

Altijd spontaan en berijd om het probleem op te lossen .

DJ

Ik heb een nieuwe B gekocht en gevraagd om een mat voor kofferbak (natte hond niet op de bekleding)De geleverde mat ziet er prachtig uit maar past niet. Uiteindelijk blijkt geen passende mat beschikbaar, heeft mij veel tijd gekost en zonder enig resultaat, wel factuur gekregen-geen goede ervaring

Bert

Prima afgehandeld

a.

Zeer goed.

Klaske

We zijn ontzettend fijn geholpen in de werkplaats, er werd uit alle macht ruimte voor onze auto gemaakt zodat we deze week zonder problemen van onze vakantie kunnen genieten. Je kunt duidelijk merken dat de medewerkers Ford-bloed in de aderen hebben stromen. Een absolute aanrader!

Anoniem

goede afspraken en op tijd klaar

Ingrid

Alles prima maar ik ben het er nog steeds niet mee eens dat ik in aug. 2018 een demoauto van 3 maanden koop en dat er een oude versie navi op zit van 2017/2018. Kwam al gelijk in lwd afslag oud tegen. Weg al lang klaar. Op meer plaatsen tegengekomen.

Ed

Via leaseplan app afspraak gepland. Werd gebeld dat het toch niet kon. Echter ik kon pas over 2 weken terecht. Dus geen optie. Twee adviezen: koppel de afsprakenapp (of doe niet mee) en zorg dat spoedafspraken binnen enkele dagen kunnen.

Walter

slechte communicatie, onvoldoende telefonische bereikbaarheid, minderwaardig vervangend fietsvervoer, afspraak onvoldoende voorbereid