Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

APK-keuring en techniek

Naast een mooi uiterlijk speelt ook het innerlijk, dus de technische kwaliteit van een tweedehands auto een belangrijke rol. Als u het onderhoud nauwkeurig en compleet kunt aantonen zal zich dat vertalen in de verkoopprijs.

De technische staat van een gebruikte auto kan niet compleet worden doorgelicht aangezien u niet in de motor, transmissie, elektronica en dergelijke kunt kijken. Daarom kunt u beter aan de hand van andere factoren conclusies over de technische kwaliteit van de auto trekken: documentatie over reparaties en reserveonderdelen, regelmatige keuringen en facturen voor toebehoren en accessoires spelen hierbij een belangrijke rol. Als u documentatie over de onderhoudsgeschiedenis enz. kunt voorleggen, zal ook het vertrouwen van de geïnteresseerde koper in de technische kwaliteit van uw auto toenemen. Een belangrijk bewijs voor de staat van uw auto is de APK-keuring. Hoe recenter deze werd uitgevoerd, des te hoger is uw geloofwaardigheid. Geïnteresseerde kopers beschouwen de APK-keuring als een soort keurmerk en hechten zeer aan een lange looptijd. Het loont dan ook om een auto net na de jaarlijkse APK-keuring te koop te zetten. Kort gezegd: regelmatig (door de garage) onderhouden auto's behalen niet alleen hogere prijzen, maar worden ook sneller verkocht. Als u hulp nodig hebt bij het zoeken naar een geschikte garage in uw buurt, kunt u hiervoor op onze website terecht.

Alle artikelen

Contact opnemen met de koper

Advies · Auto verkopen

Fraude op internet

Advies · Auto verkopen

Proefrit tijdens de verkoop

Advies · Auto verkopen
Ontdek meer