Blog: BPM berekeningen AutoScout24 Duitsland – Online BPM berekeningen bij Duits occasionaanbod AutoScout24

Nederlanders importeren steeds meer auto’s, voornamelijk uit Duitsland. Via de website van AutoScout24 kunt u uitgebreid in het bijna grenzeloze en scherp geprijsde aanbod van Duitse occasions zoeken.

De prijzen van deze occasions zijn echter exclusief de in Nederland verschuldigde BPM en overige importkosten. Daar is nu een antwoord op; in samenwerking met AutoScout24 lanceert Das Import een handige rekentool waarmee direct online de BPM berekening en overige importkosten van de auto waar u naar kijkt worden getoond. Met diverse banner campagnes zullen er voor alle Duitse occasions van 2012 en jonger verschillende formaten banners worden getoond waarmee de BPM berekening bekeken kan worden. U vindt de banners onder, naast of tussen de foto’s van de geadverteerde auto’s. Met een simpele klik komt u op een landingspagina waar overzichtelijk de BPM berekening en alle overige kosten voor importeren van de desbetreffende auto op een rijtje staan.

Auto import service Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Professionele hulp kan daarom raadzaam zijn. Das Import heeft zich hierin gespecialiseerd en kan u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces leiden.

Das Import heeft in de afgelopen vijftien jaar duizenden auto’s geïmporteerd en kent daardoor het proces in al haar facetten. Bezoek de website dasimport.nl voor meer informatie.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

De Cadillac CT4 neemt je werk uit handen (maar niet in Europa)

Autonieuws

Waarom wil president Trump van de strenge Californische emissie-eisen af?

Autonieuws

Hyundai voorkomt kopstoot van je passagier

Autonieuws
Ontdek meer