Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Carbecue V – Supercarspektakel in Purmerend

Het jaarlijkse supercarspektakel Carbecue wordt aanstaande zondag op 25 augustus voor de vijfde keer georganiseerd door StreetGasm! Tijdens deze jubileumeditie pakken StreetGasm en mede-organisator Custom Dreams het groter dan ooit aan met 100kg vlees, 100 Supercars en dus 100% genieten!

Carbecue is hét event voor de ware petrolhead die houdt van bijzondere sportauto’s, de geur van rubber, custom bikes, ronkende motoren, prachtige promotiedames en natuurlijk een heerlijke barbecue voor de supercareigenaren. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers en duurt van 14.00 tot 18.00 uur.

Ongekende supercarparade

De Weberstraat in Purmerend zal worden omgetoverd tot een kleurrijke autoboulevard met 100 spectaculaire supercars. Je kunt hier heerlijk in de volle zon foto’s en video’s maken en genieten van al het moois wat aanwezig is, in en om de customshop van Custom Dreams. We hebben alvast een aantal aanwezige bolide’s voor je op een rijtje gezet:

  • Audi R8 V10, RS6
  • BMW M2, M3, M4, M5, M6 GT3
  • Ferrari 430 Scuderia, 488, 458 Spider, 812
  • Lamborghini Huracan, Performante, Aventador, SVJ, Murcielago
  • McLaren 570S, 570S Spyder, 600LT, 720S
  • Mercedes AMG, GTC, GTR, G63 Brabus, SLS, SLR
  • Porsche GT3, GT3RS, GT2RS

Daarnaast zijn er verschillende YouTubers aanwezig zoals Sem Meijer, Carvlogger en coureur Jeroen Mul.

Carbecue 2

Ben jij erbij?

Wil jij bij deze editie van Carbecue aanwezig zijn? Kom dan aanstaande zondag gezellig met je vrienden en/of familie naar Carbecue V. Het evenement start om 14:00 en vindt plaats bij Custom Dreams aan de Weberstraat 33 in Purmerend. Zorg ervoor dat je er op tijd bent om alle supercars te zien arriveren. Als bezoeker is het mogelijk om de auto gratis te parkeren in de nabije omgeving. De toegang is volledig gratis voor bezoekers. Let’s meat at Carbecue!

Over StreetGasm

StreetGasm is de toonaangevende autoclub voor bezitters van sportieve en exotische auto’s. StreetGasm brengt autoliefhebbers samen om maximaal te genieten van hun trotse bezit en deze passie te delen met gelijkgestemden. Middels het uiteenlopende aanbod aan evenementen van dagtours binnen Nederland tot meerdaagse luxueuze Europese rallies, biedt StreetGasm hun leden een uniek platform om te werken aan hun persoonlijk netwerk en samen te genieten van al het leuks dat autorijden is.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Subsidie op elektrische auto: Pot al na een dag half leeg!

Autonieuws

Terugroepactie Volvo: In Nederland gaat het om 100.000 auto's

Autonieuws

Subsidie op elektrische auto's voor particulieren. Hoe werkt het?

Autonieuws
Ontdek meer