Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Coronavirus: IAMS, Mille Miglia en Villa d’Este eveneens uitgesteld

We vegen ze maar even samen in één nieuwsbericht, want het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat er weer een paar evenementen zijn uitgesteld. Het gaat om de International Amsterdam Motor Show, de Mille Miglia en het Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Om met die eerste te beginnen: de International Amsterdam Motor Show (IAMS) stond in de agenda voor 9 tot en met 13 april, maar wordt vanwege de uitbraak van het coronavirus verplaatst naar het paasweekend van 2021. De nieuwe data zullen dus worden: van 1 tot en met 5 april. Mensen die al kaartjes hebben, kunnen ze volgend jaar gebruiken, of voor de Vredestein Super Car Sunday, die op 17 september wordt gehouden.

Mille Miglia naar oktober

En dan naar Italië, waar zowel de Mille Miglia als het Concorso d’Eleganze Villa d’Este naar oktober zijn doorgeschoven. Beide evenementen zouden eerst in mei plaatsvinden. De Mille Miglia vertrekt nog steeds vanuit Brescia, maar nu op 22 oktober. De deelnemers aan de klassiekerrally finishen op 25 oktober, wederom in Brescia. Zo’n 140 kilometer daar vandaan, aan de Comomeer, ligt het hotel Villa d’ Este. Het jaarlijkse concours d’elegance wordt nu van 16 tot en met 18 oktober gehouden.

Formule 1-seizoen begint in juni

Zoals jullie de afgelopen dagen hebben kunnen lezen, is er gaan auto-event dat niet de effecten van het coronavirus heeft gevoeld. Het Formule 1-seizoen begint – als het goed is – in juni, wat betekent dat alle races daarvoor zijn afgelast of uitgesteld, waaronder de Grand Prix van Nederland op Circuit Zandvoort. De 24 uur van Le Mans gaat naar september en meerdere autoshows gaan niet door, waaronder de New York International Auto Show.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Land Rover Defender Hard Top: Dit is de bedrijfsauto die je wilt!

Autonieuws

Opgefriste Volkswagen Tiguan (2020) komt óók als PHEV plug-in hybride

Autonieuws

Fiat Chrysler krijgt miljardenlening van Italiaanse staat

Autonieuws
Ontdek meer