Nieuws: Alfa Romeo Giulietta – Alfa Romeo hijst Giulietta in driedelig grijs

Zakelijke rijders opgelet! Speciaal voor jullie heeft Alfa Romeo de Giulietta Business Executive samengesteld. Luxe, comfort en 20% bijtelling staan daarbij centraal en uitgerust met geïntegreerde navigatie zou te laat komen bij een afspraak nooit meer voor moeten komen.

De Alfa Romeo Giulietta in figuurlijk driedelig grijs is verkrijgbaar in combinatie met twee krachtbronnen. Opteer je voor de benzine dan ben je gewezen op de 1.4 liter Turbo met 170 pk. Uitgerust met de optionele TCT-transmissie sprint deze in 7,7 seconden naar de 100 km/h en kan hij een top halen van 218 km/h. Een handbak is standaard. Dat is ook het geval bij de dieselvariant, om precies te zijn de 1.6 JTDM met 105 pk en een koppel van 320 Nm.

Uitrusting Volgens Alfa is de zakelijke rijder al overwegend tevreden als een auto is uitgerust met een audio- en navigatiesysteem, airconditioning, parkeersensoren en de mogelijkheid om handfree te kunnen bellen. De Giulietta is daarom hiervan voorzien. Buiten dat is het model nog bedeeld met Alfa's DNA-technologie waarmee het rijkarakter is in te stellen en Blue&Me, het systeem dat streamen van muziek via smartphone, MP3-speler of USB-stick mogelijk maakt.

Prijzen De Alfa Romeo's Giulietta met 1.6 JTDm-dieselmotor en 1.4 MultiAir-benzinemotor staan als Business Executive beide in de prijslijst voor € 29.550,-. De benzineversie met TCT-transmissie is leverbaar vanaf € 31.450,-.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

'Bestuurders overschatten assistentiesystemen, vooral Tesla Autopilot'

Bentley Continental GT Convertible: niets moet, alles kan

Kabinet halveert subsidie elektrische auto's en schroeft bijtelling op

Ontdek meer