Nieuws: Audi A5 Cabriolet – Audi A5 Cabrio op chique door Caractere

Dat Caractere en Audi een goede match zijn is ons ondertussen wel duidelijk geworden. Maar hoe het sausje van de Belgische tuner echter op de vernieuwde Audi A5 Cabriolet uit zou pakken wisten we nog niet.

Het sausje van de Belgen mag dan altijd hetzelfde smaken, ze zijn nooit te betrappen op excessieve tuning. En dat is misschien wel de kracht van de tuner. Zoals het een Caractere betaamt, is ook de stylingkit voor de vernieuwde Audi A5 Cabriolet eerder stijlvol dan uitbundig. Aan weerzijden een zijskirt, een potige voorbumper en dito diffuser, en natuurlijk de onmiskenbare CW1-velgen maken de open A5 tot een echte Caractere.

Elegant Zoals altijd bij getunede auto´s is ook hier weer het grootste cliché in de tuningwereld van toepassing: het moet je smaak zijn. Toch, we zullen het vrij snel over eens zijn dat het aan elegantie niet ontbreekt bij de Audi A5 Cabrio van Caractere. Subtiele chroomkleurige accenten geven aan dat het niet om een doorsnee Audi gaat, maar hij schreeuwt het ook niet van de daken dat hij een optische behandeling heeft ondergaan. Visuele tuning in optima forma. Al zal dat wel weer smaak zijn...

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer