Nieuws: Audi A5 – Caractere maakt Audi A5 extra scherp

Vind je de Audi A5 net iets te braaf geworden door de facelift? Dan heeft de Belgische tuner Caractere een oplossing in huis in de vorm van een dikke bodykit tezamen met dito wielen.

Als er een auto is die zeer fraai door eenvoud is, dan is het wel de Audi A5 Sportback. Ook de Coupé-uitvoering valt dit ten deel. Eenvoud en daarmee onopvallendheid komt echter niet voor in het vocabulaire van Caractere. Met markante bumpers en spoilers en bredere wielkasten hebben de Belgen de A5 Sportback en Coupé tot ware eyecatchers omgebouwd. De nieuwe diffuser kan desgewenst met of zonder uitsparingen voor de uitlaatpijpen worden voorzien. Een sportuitlaat is optioneel.

20 inch Wie de producten van Caractere een beetje kent, herkent onmiddellijk de CW1-velgen. Een uniek, maar tegelijk erg universeel wiel die alle creaties van de tuner bijzonder goed staan, zo ook de Audi A5. De wielen zijn verkrijgbaar in 18, 19 of 20 inch. Maar wat is een heldhaftig uiterlijk zonder slagkracht onder de motorkap? Precies, en daarom is er voor elke beschikbare motor ook nog eens 30 tot 40 pk beschikbaar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer