Ga naar hoofdinhoud

Nieuws: Audi S Edition – Audi lanceert S Edition(s)

Liefhebbers van nieuwe Audi´s en sportiviteit opgelet. Het merk heeft tijdelijk de S Edition in de aanbieding. Dit betreft een extra sportief uitgedoste uitvoering en is leverbaar in combinatie met negen verschillende Audi-modellen.

Hoewel de Audi's tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank lijken te gaan heeft de fabrikant de komende paar maanden een extra lokkertje in huis, de S Edition. In het kort komt de S Edition-actie erop neer dat je nieuwe A3 (Sportback), A4, A5, A6, Q3 of Q5 tegen een meerprijs van tussen de drie- en zevenduizend euro (modelafhankelijk) zowel van binnen als buiten wordt uitgerust met het bekende S line-pakket. Dit geeft enerzijds een sportievere uitstraling aan het exterieur terwijl anderzijds de bestuurder wordt voorzien van allerhande verwennerijen als navigatie, automatische airconditioning en een betere geluidsinstallatie. Op enkele S Edition-modellen wordt ook nog Xenon plus-verlichting en parkeerhulp gemonteerd.

Prijzen De S Edition is leverbaar in combinatie met negen verschillende carrosserievarianten waaronder de huidige A3 Sportback. Deze heeft als S Edition een vanafprijs van € 29.145,-. De A4 S Edition is leverbaar als zowel Limousine en Avant en begint vanaf € 36.395,-. Wil je de A5 (Coupé/Sportback) of A6 (Limousine/Avant) als S Edition? Dan moet respectievelijk € 42.885,- en € 49.785,- worden neergeteld. Offroaden in een S Edition is ook mogelijk want de Q3 en Q5 staan als zodanig in de prijslijst vanaf € 46.620,- en € 53.400,-. Geïnteresseerden moeten wel snel zijn want de S Edition-modellen kunnen uiterlijk tot 15 november besteld worden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Renault Twingo Z.E. kán de goedkoopste elektrische auto worden

Autonieuws

Wintersportende Tesla-rijders kwamen in lange laadpaalfile terecht

Autonieuws

VW Golf verslaat BMW 3-serie als meest gezochte occasion in Europa

Autonieuws
Ontdek meer