Nieuws: Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series – Gelimiteerde Bentley Continental GT Speed geeft je vleugels

Bentley heeft het doek getrokken van een speciale editie van de Continental GT Speed. De opvallend gekleurde uitvoering is een hommage aan de stuntvliegers van het Breitling Jet Team.

Het is een hele mond vol: Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series, maar dat koop je ook iets bijzonders. En dat allemaal ter ere van de Britse stuntpiloten van het Breitling Jet Team. Die gaan namelijk op promotietour door Amerika en worden daarbij vergezeld door zeven Continentals, helemaal uitgevoerd in de stijl van de Aeros L-39 Albatros straaljagers waarmee het team de indrukwekkendste luchtacrobatiek uitvoert. Waarom zeven? Het Breitling Jet Team bestaat uit zeven straaljagers. Voor elk een auto dus!

Trio-tone Voor deze gelegenheid krijgt de sportcoupé van Bentley een speciale two-tone grijze lak met hier en daar een vleugje geel. Net als bij de Albatros Jets. Ook in het interieur worden de gele accenten doorgevoerd, op onder andere de stoelen en het dashboard. Daar zien we ook de zeven vliegtuigen op afgebeeld.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer